Mala škola poduzetništva - mrezazena

Mala škola poduzetništva

MALA ŠKOLA PODUZETNIŠTVA ZA ŽENE

3.-24. listopada 2018.

 

Kako krenuti i što nam je sve potrebno za uspjeh ?

Mala škola poduzetništva za žene osmišljena je kako bi sadašnjim i budućim poduzetnicama omogućila nova znanja i vještine u kreiranju vlastitog poduzeća. Neke od vas će tek krenuti u poduzetništvo i dati ćemo vam pregled svega što je potrebno za tako veliki korak. Druge su već vlasnice tvrtki i potrebna su im neka nova znanja i vještine koje bismo htjele podijeliti s vama.

Predavačice su u poduzetništvu već duži niz godina pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja i dati odgovore isplati li se upuštati u poduzetništvo i zašto? Ujedno su i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva.

PROGRAM


1. dan: 3.10.2018. Mjesto: HGK, Rooseveltov trg, Poslovni klub 

8:30 – 9:00 – registracija sudionica

UVODNO PREDSTAVLJANJE: Vesna Torbarina, HGK- Europska poduzetnička mreža

9:15- 10:35 – Što je potrebno za početak? Ivana Radić & Ivan Rački, odvjetnik Rački i kolege

10:35-10:45 – pauza

10:45: 12:20 – Osnove interneta – Vesna Odobaša 

12:20-12:30 – pauza

12:30 – 14:05 – Kako započeti s poslovanjem i kako odabrati knjigovodstveni servis? – Aleksandra Carvalho


2. dan: 10.10.2018. Mjesto: HGK, Rooseveltov trg 2, Poslovni klub

8:30 – 9:00 – Registracija sudionica

9:00 – 9:15 – Baza poslovne suradnje EEN – Vesna Torbarina

9:15 – 11:25 – KAKO BITI DRUGAČIJI OD DRUGIH – CANVAS BIZNIS MODEL – napravite svoj WOW biznis – Ivana Radić

11:25 – 11:45 – pauza

11:45 – 13:15 – Digitalni marketing – Vesna Odobaša

13:15 – 14:30 – Što je sve potrebno za uspjeh – Mirjana Petković


3. dan: 17.10.2018. Mjesto: HGK, Rooseveltov trg 2, Poslovni klub

8:30 – 9:00 – registracija sudionica

9:00 – 10:35 – Marketing i što s njim? – Ivana Radić

10:35 – 10:45 – pauza

10:45 – 12:20 – Formiranje cijena, bruto/neto/priznavanje troškova – Aleksandra Carvalho

12:20 – 12:30 – pauza

12:30 – 14:05 – Kako odabrati klijente/kupce – Ivana Radić


4. dan: 24.10.2018. Mjesto: HGK, Rooseveltov trg 2, Poslovni klub

8:30 – 9:00 – registracija sudionica

9:00 – 10:20 – Osobni PR i utjecaj društvenih mreža – Ivana Radić

10:20 – 10:35 –Kako pronaći partnera na stranom tržištu? – Igor Bobek, HGK

10:35 – 10:45 – pauza

10:45 – 12:20 – Digitalni marketing u službi prodaje – Ivana Fakin

12:20 – 12:30 – pauza

12:30 – 14:05 – Riješite se strahova i gađajte visoko – Mirjana Petković

Kraj edukacije i podjela Diploma

 


O predavačicama:

Ivana Radić

Ivana Radić - Međunarodna mreža poslovnih ženaPredsjednica udruge Međunarodna mreža poslovnih žena i direktorica Present communications d.o.o.

Ivana Radić je dugi niz godina radila u velikoj građevinskoj kompaniji na poslovima ugovaranja velikih inozemnih i domaćih projekata te kasnije kao osoba zadužena za marketing i odnose s javnošću.

Tvrtku PResent communications d.o.o. osnovala je 2015.godine, a osnovna djelatnost su joj edukacije direktora malih i srednjih tvrtki s misijom udvostručenja njihove vrijednosti u 2 godine. Osim edukacija, dugi niz godina se bavi marketingom i odnosima s javnošću, organizacijom konferencija, okruglih stolova i seminara, pisanjem tekstova različitih sadržaja za internet stranice te objave na društvenim platformama. U velikoj Britaniji se 2016. licencirala za provedbu metode koja pomaže poduzetnicima, vlasnicima i menadžerima da značajno poboljšaju svoje poslovne rezultate i budu uspješniji na tržištu. Ovom metodom se postižu značajni rezultati u poboljšanju poslovanja.

Suosnivačica je i predsjednica udruge Međunarodna mreža poslovnih žena čiji je cilj promicanje i osnaživanje žena na njihovom poduzetničkom putu te povezivanje s uspješnim ženama u korporacijama kako bi međusobno pokrenule inicijativu kojom bi se poboljšao položaj žena na tržištu rada. Njezin moto je: Ne budite dobri- budite najbolji!

Kontakt: Tel: 091 923 7701 e-mail: ivana@ivanaradic.com http://presentcommunication.com


Aleksandra Carvalho

Aleksandra CarvalhoRačunovodstveni servis Mereor

Direktorica sam društva Mereor d.o.o. koje pruža usluge računovodstva. Imamo 8 zaposlenih i veliku tendenciju rasta, široko iskustvo računovodstva, savjetovanja te menadžerskog izvještavanja budući imamo preko 70 aktivnih klijenata od kojih su jedan dio stranci. Izvještavamo mjesečno klijentima po potrebi u RH kao i klijente čiji su investitori stranci. Izvještaje radimo na engleskom jeziku te komuniciramo s klijentima na engleskom ako je potrebno. Naši klijenti su raznovrsni pa tako imamo male klijente od jednog zaposlenog do velikih klijenata s više od 80 zaposlenih, iz svih djelatnosti, od velikih investitora koji ulažu u obnovljive izvore energije, do velikih restorana i noćnih klubova, veleprodaje industrijske automatike, kemijskih čistiona pa do vodećih konzultantskih tvrtki.

Radila sam 11 godina u Velikoj Britaniji na poslovima „offshore“ računovodstva i vodila tim računovođa u velikoj korporaciji tako da imam iskustvo u radu sa strancima koji su nam sada ciljana grupa klijenata.

Volimo raditi i s kreativnim novim poduzetnicima koji imaju zanimljivu ideju i koji i nas potiču na kreativnost i otvaraju nam nove „horizonte“. Redovito se educiramo jer smatramo da je kvaliteta i točnost informacija najvažnija stavka računovodstva.

„Tu smo za Vas kako biste se Vi mogli posvetiti svojem poslovanju, jer niste postali poduzetnik da biste se bavili računovodstvom.“

Kontakt: www.mereor.hr


Vesna Odobaša

Vesna OdobašaDigitalni studio Scarabei, Poslovnaedukacija.hr

Dipl. oec., Specijalist digitalnog marketinga. Kao BLI (Buzan Licensed Instructor), certificirana je trenerica Mentalnih mapa već 13 godina.

Osnivač je i direktor tvrtke Scarabei d.o.o., prisutne na tržištu od 2008. godine, a zasnovane na temeljima tvrtke Eventus, pokrenute još davne 2004. godine. Vesnin Centar brzog učenja Eventus bio je prvi centar tog tipa te uveo edukacije na velika vrata u području cijele Hrvatske. Promjene na globalnom i domaćem tržištu izmijenile su uvelike poslovni svijet i svijet edukacija te Vesnu u nastojanju da bude zajedno sa svojim korisnicima u korak s trendovima, dovele do razvitka poslovanja te hvaljenog projekta Poslovnaedukacija.hr.

Poslovnaedukacija.hr je koncept online trgovine znanja, koja na jednom mjestu okuplja sve vrste poslovnih edukacija, dostupnih na klik današnjim poslovnim ljudima koji žive užurbanim načinom života te mladim ljudima koji imaju želju razviti svoju karijeru novim znanjima i vještinama.

2016. godine pri Algebri se specijalizira za digitalni marketing nakon čega svojoj tvrtki pridodaje još jedan segment poslovanja, digitalni studio Scarabei specijaliziran za digitalni marketing edukacijske branše, te digitalni marketing malih i srednjih poduzeća iz raznih područja poslovanja. Certificirani je Google Adwords individual. Svoj profesionalni razvoj nastavlja sudjelovanjem na raznim seminarima, radionicama i konferencijama.

Kontakt: https://scarabei.hr , https://poslovnaedukacija.hr ,http://mentalnemape.eu


Mirjana Petković

Mirjana-Petković-Međunarodna-mreža-poslovnih-ženaLife & Relax Kids Coach & Heal Your Life® Teacher, Lakoća življenja d.o.o.

Najljepše i najvažnije što sam naučila na svom Putu kroz život je voljeti i prihvaćati sebe u svakom segmentu života i da je rad na sebi jedno predivno cjeloživotno učenje.

Moja životna svrha je nesebično dijeljenje stečenih znanja, iskustava i pozitivne energije koji omogućavaju osobni rast i razvoj, stvaranje više vrijednosti i razvijanje kolektivne svijesti svijeta u kojem živimo. Želim potaknuti ljude oko sebe na pozitivne promjene, da se povežu sa sobom i s kreiranjem svoje vlastite stvarnosti, s ljubavlju, srećom i obiljem. Izlaženje iz vlastitih okvira i uvjerenja te prihvaćanje odgovornosti za sebe i za svoj život uvjet su za život u kojem živite svoju životnu Strast i Svrhu, a onda je SVE moguće.

Upravo iz tih razloga osnovala sam tvrtku Lakoća življenja d.o.o., putem koje, kroz radionice i individualni rad za djecu i odrasle primjenjujem licencirane tehnike i coaching metode; Heal Your Life®, NLP, Wingwave®, Relax Kids i Autogeni trening.

Kontakt:

Lakoća življenja d.o.o. Javora 10, 10434 Strmec

mob: + 385 98 352 822 mail: info@lakoca-zivljenja.hr mail: info@lakoca-zivljenja.hr web: www.lakoca-zivljenja.hr fb: www.facebook.com/lakocazivljenja fb: www.facebook.com/mimirelaxkidszagreb instagram: www.instagram.com/lakocazivljenja


Ivana Fakin

Međunarodna mreža poslovnih žena - tajnica udruge - Ivana FakinEssenta agencija za web i marketing

Ivana Fakin je ekonomistica i specijalistica digitalnog marketinga. Vlasnica je Essenta kreativne agencije za web i marketing te osnivačica projekta Digital Picnic Zagreb.

Digital Picnic pokreće na temu digitalnog dijaloga u svakodnevnom poslovanju, posvećenog online praksi malih i srednjih poduzeća te freelancera, s ciljem da dobru hrvatsku, digitalno-marketinšku praksu što više približi drugima, kroz stvarne, uspješne primjere i tako s ostalim sudionicima doprinese rastu hrvatske poduzetničke scene.

Web stranice:

Essenta | kreativna agencija za web i marketing

Digital Picnic Zagreb

M: 091 9356 101