Project Description

Anita Lukenda Mlinac
Anita Lukenda MlinacČlanica
091 5414 692

Anita Lukenda Mlinac je vlasnica CONSULTING plus, obrta za poslovno savjetovanje i usluge, osnovanog 2013 god. Također, prokuristica je tri hrvatska poduzeća u privatnom vlasništvu.

Certicifirani je Wingwave Coach, NLC Coach i NLP Practitioner.

Ima 20 godina radnog iskustva u međunarodnim i tuzemnim tvrtkama, na pozicijama Članice Uprave zadužene za financije, računovodstvo, pravne i kadrovske poslove, Prokuristice, Savjetnice uprave, Direktorice financija i računovodstva, Direktorice kontrolinga, Direktorice Službe za premijsko računovodstvo, fakturiranje i provizioniranje

Posjeduje međunarodne certifikate:

NLC-Coach Zertifikat (Gesellschaft für Neurolinguistisches Coaching e.V.
Wingwave Coach Zertifikat (Besser-Siegmund Institut GmbH)
Cambridge International Diploma in Business (CID-Business Finance, CID-Business Organisation and Environment, CID-Human Resource Management, CID-Marketing, CID-Effective Business Communication)
NAŠE USLUGE

Naše usluge proizilaze iz dugogodišnjeg poslovnog iskustva unutar malog, srednjeg i velikog poduzetništva, u međunarodnom i hrvatskom okruženju.

Prvenstveno su namijenjene malih i srednjim poduzećima koja teže daljnjem razvoju, unaprjeđenju svoje djelatnosti te povećanju profitabilnosti i dodane vrijednosti.

Možemo ih podijeliti u sljedeće kategorije:

Poslovno savjetovanje
Financijski management
Upravljanje ljudskim resursima i razvoj potencijala
Stres management
Outsourcing usluga (Savjetnik uprave, CFO, HR manager, Wingwave Coach, NLP Coach, Analize poslovanja i održivosti poduzeća, Pomoć pri selekciji kadrova i razvoju potencijala)
Naši klijenti su često i oni kod kojih je uslijed brzog razvoja i fokusa na rast i osvajanje tržišta izostala implementacija “ interne infrastrukture“ koja istovremeno prati i rast poduzeća.
To je trenutak kada shvaćaju da im trenutna organizacija, postavljena pravila i procedure nisu dostatni da uz sve uložene napore i resurse ostvare očekivane rezultate.

Svjesni činjenice da su pravodobne informacije temelj uspješnog poslovanja, redovito se usavršavamo, pratimo suvremene publikacije, zakonske propise i kretanja na tržištu te smo na taj način u mogućnosti uspješno se odazvati na nove poslovne izazove i u zadanom roku kvalitetno odraditi preuzete projekte.

http://www.consulting-plus.hr