Project Description

DAVORKA TOLIĆ
DAVORKA TOLIĆČlanica
Davorka Tolić
Tremolo d.o.o.

Iako sam završavajući fakultet ekonomije mislila da ću se baviti marketingom ili računovodstvom, vrlo brzo se pokazalo da moja prava strast leži u podučavanju drugih. Mogu slobodno reći da me je taj poziv pronašao, jer sam kontinuirano dolazila u prilike da drugima prenosim znanja i iskustva, što formalno što neformalno. Konačno početkom 2006. godine započinjem karijeru kao trener u prodaji u multinacionalnoj kompaniji i tada sam znala da ću se ovim pozivom baviti do kraja radnog vijeka.

Vrlo brzo se pridružujem kompaniji koja se bavi osobnim i organizacijskim razvojem i moji klijenti postaju kompanije iz različitih industrija – telekomunikacije, bankarstvo, farma industrija, FMCG, IT i drugih. Vlastitu kompaniju Tremolo sam osnovala 2012. godine.

S obzirom da educiram druge imam potrebu i sama se razvijati i usavršavati tako da pratim trendove u području razvoja ljudskih potencijala, a nove pristupe i alate nastojim uvrstiti u svoje programe. Odgovorna sa za promociju i edukaciju facilitatora za SDI (Strength Deployment Inventory) alat za nekoliko zemalja u regiji. Od velikog broja edukacija i certifikacija koje sam prošla u proteklim godinama izdvojila bih još i CMI program (Coaching and Mentoring International).

Moja specijalnost, posebno kroz zadnje dvije godine, su tehnike otpuštanja stresa. Tehnikama disanja, meditacije i mindfulness-a sam pridružila i TRE (Tension Release Exercises) tehniku pomoću koje otpuštamo stres na tjelesnoj razini. TRE radionice provodim u Hrvatskoj, Sloveniji i BiH.

U slobodno vrijeme bavim se jogom i primjenom terapeutskih eteričnih ulja u svakodnevnom životu. Zagovornik sam zdravog stila života, te svakodnevno pronalazim načine kako zdravije živjeti. Kroz svoje radionice o eteričnim uljima pomažem drugima osloboditi se kemikalija iz svoga doma.

Uživam u radu s ljudima, dijeljenju znanja i iskustava i opuštenim druženjima.