Project Description

DRAGANA MLADENOVIĆ
DRAGANA MLADENOVIĆČlanica
0915322107

Dragana Mladenović je internacionalni certificirani NLP & HNLP Master trener & coach, Fellow memeber trainer. Član je tri svjetske asocijacije: NLP, INHNLP, ABNLP i IANLP. Dragana je NLP trener od 2002. kada je certificirana u Neuroenergetics – Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvističku psihologiju u Lancasteru, SAD. Istom je prigodom stekla i certifikat Coach-a. Dragana je također certificirani terapeut za Time Line TherapyTM, a završila je tečajeve iz Hipnoze 1 i 2 (Hexagon training company). 2012. postaje prvi NLP master trener u Hrvatskoj.

Ima dugogodišnje iskustvo u vođenju temeljnih NLP treninga (praktičarskog, majstorskog i trenerskog treninga), specijaliziranih treninga kao što su Prezentacijske vještine, Stres management, Time management…Individualni rad s klijentima je njena velika ljubav. Vjeruje da se sve može riješiti lako i jednostavno, što potvrđuju rezultati njenih klijenata.

Autorica je knjige „Algoritam za uspjeh“, koja je njena druga knjiga o NLP-u i njegovoj primjeni u svakodnevnom poslovnom i privatnom životu.

Poduzetnica je od 2005. godine, kada je bila suosnivačica Prosperite, a od 2012. sa suprugom je osnovala Miroras centar za osobni rast i razvoj.

Dragana vjeruje da je svatko od nas kreator svog života, zaslužuje uspjeh, a NLP je jedan od najlakših načina kako živjeti život po svojoj mjeri.

http://www.miroras.hr