Project Description

GORDANA KOZIĆ
GORDANA KOZIĆČlanica
098 905 4248

DAVITA KLIK J.D.O.O.

ŠTO I KAKO RADIMO:

Davita klik pruža uslugu kućnog profesionalnog fotografiranja beba, djece i obitelji. S vremenom smo postali specijalizirani za tu uslugu, jer smo u pet godina rada , napravili oko 4 000 fotografiranja. Kod same ideje za posao, postavila sam sama sebi osnove i ciljeve na kojima ću graditi taj posao i ostala dosljedna u tome usprkos svim teškoćama na koje sam nailazila. Sve loše što se događalo samo me ojačalo i tjeralo dalje i dalje, a kritika me poticala na izmjene u radu, kako bi se prilagodila našim klijentima i pružila čim bolju uslugu i bolji gotov proizvod. Svaka pohvala me jako ispunjavala i sve sam radila sa puno, puno ljubavi.

Danas tim Davita klik čine vanjski suradnici koji su vrlo slični meni. To su fotografkinje, dizajnerica, ljudi u tiskari koji tiskaju sve materijale i koji ručno rade naše proizvode i tako brinu o brendu „Slika, slika, sličica“ i jedan pravnik za sva pravna pitanja. Sve fotografije rađene su tako da se koriste za izradu knjiga, plakata i fotografija. Cilj nam je potaknuti roditelje da ne drže fotografije u mobitelima, nego da imaju obiteljske uspomene koje ostaju zauvijek. Tijekom našeg fotografiranja roditelji mogu naučiti i vidjeti kako se u kućnim uvjetima mogu napraviti lijepe fotografije. Jednoga dana, vjerujem, kako će svakom roditelju biti drago zbog takvog iskustva, jer je neprocjenjiva vrijednost kada se, gledajući fotografije prisjećate lijepih obiteljskih trenutaka. Zbog toga je fotografiranje beba i obitelji najljepši posao na svijetu!

Specifičnost našeg posla je Poklon kupon. Dio poslovanja realiziramo po preporuci, a dio putem Poklon kupona za besplatno fotografiranje sa 3 besplatne digitalne fotografije. Na našoj web stranici postoji forma “Želim kupon” i svaki mjesec 3 prijavljene mame dobivaju naš poklon. Odabir mama je slučajan.

Forma “Želim kupon”, napravljena je za trgovine i obrte sa dječjim potrepštinama koje imaju online prodaju. Isti nakon kupnje nagrađuju kupce sa jednim našim profesionalnim fotografiranjem. Broj nagrađenih može biti različit ovisno o dogovoru. Ista forma namjenjena je za sve sajmove, konferencije ili manifestacije vezane uz bebe, gdje se može dodatno nagraditi dolazak posjetitelja sa bebama. Namjenjena je također za tvrtke koje potiču roditeljstvo i koje žele darivati svoje zaposlenike.

Sam doživljaj fotografiranja i 3 fotografije su uspomena koja se ne zaboravlja. A roditelji prvo pamte mjesto gdje su dobili priliku za besplatno fotografiranje i to često podijele sa drugim roditeljima.

Najviše radimo u gradu Zagrebu i na području udaljenom cca.100 km od Zagreba a fotografiramo bebe od rođenja do godinu dana starosti sa obitelji.

Smatramo se brendom jer je naš pristup i način rada po svemu navedenom , potpuno drugačiji od rada drugih fotografa.

Davita klik se preporuča!