Project Description

IVA GRKOVIĆ
IVA GRKOVIĆČlanica
IVA GRKOVIĆ vlasnica je tvrke INBiro RiR d.o.o., za računovodstvene usluge, usluge poreznog i poslovnog savjetovanja. Njeno dugogodišnje profesionalno radno iskustvo vezano je za područja računovodstva, revizije i financija. Najveći dio poslovne karijere provela je u međunarodnim i domaćim kompanijama različitih industrija na pozicijama voditelja financija i računovodstva, managera i direktora u reviziji.
Tijekom svoje dugogodišnje karijere stekla je certifikate: ovlaštenog revizora, ovlaštenog internog revizora i ovlaštenog računovođe. Radila je na raznim projektima: projektima implementacije ERP sustava kod malih i srednjih poduzetnika, kao konzultant za financije sa zadatkom postavljanja osnovnih poslovnih funkcija i procesa unutar poduzeća, analizama internog i eksternog izvještavanja, revizijama financijskih izvještaja klijenata financijskog i nefinancijskog sektora. Članica je Hrvatske revizorske komore, udruge „Hrvatski računovođa“ i Sekcije internih revizora – Hrvatska zajednica računovođa i financijskih djelatnika.

Održava i edukacije/radionice iz područja računovodstva i financija za poduzetnike početnike i poduzetnike u određenoj fazi razvoja.

www.inbiro-rir.hr