Project Description

IVA MIA KRUŠLIN
IVA MIA KRUŠLINČlanica
Iva Mia Krušlin direktorica je tvrtke Iva Mia Coaching www.ivamiacoaching.hr i predsjednica udruge Mindfulness Inicijativa Hrvatska www.mindfulnessinicijativahrvatska.hr.
Iva Mia magistrirala je javnu upravu i menadžment na Harvard Kennedy School, Sveučilište Harvard te međunarodne odnose na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Studij iz poslovne ekonomije (Business Administration) stekla je na fakultetu Beijing Inti Management College u Pekingu i na Sveučilištu Hertfordshire u Velikoj Britaniji.

Na Sveučilištu Oxford, Oxford Mindfulness Centar, Iva Mia je završila edukaciju mentalni trening mindfulness/potpuna svjesnost na radnom mjestu, namijenjen korporativnom sektoru i javnoj upravi. Na Neuroleadership insititutu završila je ‘Brain – Based Coversation Skills’. Ta je metodologija temeljena na neuroznanosti akreditirana kod Međunarodne coach federacije. Završila je edukaciju za Voditelja poslovnih i obiteljskih sistemskih konstalacija.

Napisala je knjigu Priručnik za lidere – Nesebičnost u Politici, izdavač Planetopija. Knjiga daje preporuke kako lideri (na radnim mjestima) mogu održati svoje mentalno i emocionalno zdravlje. Izdavač Planetopija .

Više od 17 godina radila je u korporativnom (A1, RTL Konzum, Agrokor) i javnom sektoru (Grad Zagreb).

Živjela je u Indiji, NR Kini, Rusiji, Filipinima i Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je završila većinu osnovnog, srednjeg i visokog obrazovanja.

www.ivamiacoaching.hr
www.mindfulnessinicijativahrvatska.hr