Project Description

IVANA PAVLOVIĆ
IVANA PAVLOVIĆČlanica
0992936164

Ivana Pavlović je vlasnica obrta Project4Life za savjetovanje i poduku koji na sustavan i metodičan način pomaže unaprijediti kvalitetu života pojedinca, kroz grupni tečaj mindfulness-a kao i individualni 1 na 1 u obliku konzultacija i/ili coachinga.

Mindfulness doprinosi smanjenju stresa, poboljšanju koncentracije i pamćenja, emocionalne samoregulacije, sposobnosti slušanja, povećanju kreativnosti i suosjećanja.

Certificirani je TT mindfulness trener, ujedno i praktikant mindfulnessa te u svom radu s klijentima koristi znanja iz različitih pravaca mindfulnessa koje i sama prakticira.

Diplomirala je pravo na Pravnom fakultetu Osijek te kroz višegodišnji rad u trgovačkom društvu i javnoj upravi odlučila je vanjske zakone zamijeniti onim unutarnjim – našim uvjerenjima koji kreiraju naš realitet.

Osim iz mindfulnessa, posjeduje različite certifikate iz NLP-a, autogenog treninga, coachinga, projektnog menadžmenta (vidljivi na web stranici) koje koristi najviše u individualnom radu s klijentima.

Edukantica je realitetne terapije pri Europskom institute za realitetnu terapiju i buduća psihoterapeutkinja. U slobodno vrijeme piše poeziju te objavljuje radove po različitim zbornicima.

Poduzetnica od 2019. godine.

www.ivanapavlovic.com