Project Description

JELENA VRBANEC
JELENA VRBANECČlanica
U salonu za njegu tijela Touch sve je posvećeno zdravlju i njezi vašeg tijela. Riješite se celulita uz pomoć anticelulitnih tretmana s najboljim mogućim rezultatima. Profesionalno i stručno osoblje u samom centru Varaždina pobrinut će se da izgledate i osjećate se poput dive! S pouzdanjem se prepustite u ruke stručnjaka. U velikom broju tehnika i masaža možete odabrati ono što vašem tijelu najviše odgovara.

Uz anticelulitne tretmane kao što su: ultrazvučna kavitacija s radio frekvencijom tijela, vakuum, limfna drenaža/presoterapija,/ brazilska vacuum maderoterapija, elektrostimulacija, gua sha masaža i drugi vrhunski tretmani koji dokazao daju vrhunske rezultate.

U ponudi imamo i masaže lica i tijela, kojima nakon napornog radnog dana ili tjedna naše klijentice pronalaze svoju zonu mira, komfora i opuštanja. U Touch možete iskusiti manikuru i pedikuru, trajni lak i produženje noktiju dipping tehnikom. Uz navedeno, specijalizirani su i u njezi lica gdje osim standardnog čišćenja možete probati i poznati tretman BB Glow, Elektrostimulaciju, Hydraclean, vrhunski tretman mikronideling, razne anti age tretmane, te brojne druge tretmane. Također, u ponudi su threading obrva i bojanje kanom kao i lashlift i botox.