Project Description

JOSIPA ZORKO
JOSIPA ZORKOČlanica
Mag.oec. Josipa Zorko je magistra ekonomije specijalizirana za financije, računovodstvo i kontroling. Prošla je brojne edukacije iz područja računovodstva i kontrolinga te posjeduje certifikat od Controller Akademie München, kao i usavršavanja iz područja menadžerskog upravljanja certificirano od strane International Group of Controlling (IGC). Također, kao certificirani NLP Praktičar svakodnevno radi na svom osobnom razvoju i razvoju svog tima. Motivira ju prenošenje znanja o stručnim temama zbog čega održava interne i eksterne edukacije društvima i pojedincima.

U svom radu koristimo moderne tehnologije s fokusom na digitalizaciju i automatizaciju poslovnih procesa te istovremeno obrazujemo naše klijente kako bi prihvatili i ubrzali digitalnu tranziciju svog poslovanja.

Osnovala sam društvo JM Proactive d.o.o. sa ciljem pružanja kvalitetne i posložene usluge malim i srednjim poduzećima te smo se specijalizirali za uslužna društva. Cilj nam je pružiti zaokruženu uslugu našim klijentima i pratiti ih u njihovom poduzetničkom rastu i razvoju, ali i da skupa s njima i mi rastemo te stvaramo dugoročni poslovni odnos.

Usluge koje pružamo unutar JM Proactive d.o.o. su sljedeće:

– Usluga virtualnog asistenta specijaliziranog za administrativne poslove
– Računovodstvene usluge
– Poslovno savjetovanje iz područja računovodstva i poreza
– Financijski kontroling
– Edukacije na temu podizanja financijske inteligencije poduzetnika i onih koji tek ulaze u poduzetništvo

www.jmproactive.hr