Project Description

LJILJANA KELIHAR
LJILJANA KELIHARČlanica
Moje je ime Ljiljana Kelihar. Rodjena sam 1959 godine u Zagrebu. U svojoj poslovnoj karijeri radila sam u domaćim i stranim organizacijama. Na tim sam poslovima bila uspješna kao djelatnik i voditelj HR odjela i naučila kako je živjeti i raditi u drugim zemljama i upoznavati druge kulture i običaje.
Godine 2002. sam završila školovanje za homeopata pri The London International College of Homeopathy. Sada djelujem i kao tajnik Homeopatskog edukacijskog centra pri Hrvatskoj udruzi homeopata.
Ja sam terapeut i certificirani trenera spiritualne tehnologije Duboki Peat. Nudim vam osobne tretmane (procesiranje) za rješavanje osobnih problem, kao i treninge i radionice Dubokog peata, uživo ili online, kako za osobe tako i za grupe. Metoda Duboki Peat je metoda psihologa, gospodina Slavinskog, poznatog inovatora na području ljudske svijesti. U svom dugogodišnjem radu osmislio je razne metode za rješavanje problema u životu, odnosno negativnih emocija. Sa ovom metodom moguće je za samo 30 minuta ukloniti razne velike tegobe.
Svojim primjerom mogu posvjedočiti u djelotvornost ove metode.
Moguće je riješiti se: briga, strepni, tuge, nekih fizičkih bolova, straha od javnog na stupa, straha od životinja, ukloniti najteže životne traume, nedostatak samopouzanja i samopoštovanja, stidljivost, agresivnog ponašanja ili povlačenja pred ljudima i razni drugi.
Metodom se zapravo dolazi direktno do problema i osvještava ga se, i suočava sa njime a time se i podiže svijesnost osobe na viši nivo.
Prema riječima jedne moje klijentice: Nisam vjerovala da je rješavanje ovog mog problema moguće …

Metode su namijenjene za zdrave ljude.

Slobodno se javite na javite se na email:
Ljiljana.kelihar@gmail.com, mob: 091.1739.687

Ljiljana Kelihar, terapeut i trener Dubokog Peata