Project Description

LJILJANA PERKOV
LJILJANA PERKOVČlanica
Ja sam Ljiljana Perkov. Ponosna sam majka petero djece i baka četvero unučadi. Obožavam ih i sve bi učinila za njih. Isto kao i za svoj posao.

Kapetanica sam, mornarka i mala od palube kozmetičkog salona Dora 98. Moj salon i ja plovimo vodama ljepote već punih 20 godina, uz bure i oluje naučila sam usmjeravati jedra, a kad je predugo bonaca nastojim sama malo uzburkati vode i poduzimati sve da budem bolja, kvalitetnija, kreativnija osoba.

Krenula sam vođena zanosom i željom da pomognem ženama da osvjeste svoju ljepotu, da njeguju i održavaju kožu svog lica i tijela lijepom, njegovanom i zdravom.

U užurbanom ritmu u kojem danas živimo svi trebamo neki ugodni kutak za sebe, mjesto na kojem ćemo se moći opustiti i prepustiti profesionalnim rukama, uređajima, proizvodima i tretmanima „iskrojenim“ baš prema osobnim potrebama. Salon Dora 98 smješten na zagrebačkoj Trešnjevci i za mnoge klijentice i klijente je to „taj kutak“.

Moja obitelj, moj posao i ja smo isprepleteni. Naučila sam da, ako sam ja dobro, onda je dobro i sve oko mene. Nastojim imati dobre i kvalitetne misli koje stvaraju dobra i kvalitetna djela, i ako sam samo jednoj osobi u danu pomogla na bilo koji način moja misija za taj dan je ispunjena.

www.dora98.eu
01 3690 830