Project Description

MIRJANA SEMENIĆ RUTKO
MIRJANA SEMENIĆ RUTKOČlanica
+385 98 90 53 666

Ja sam Mirjana Semenić Rutko, liječnik, specijalista ginekologije i porodništva. Otvorila sam svoju privatnu ordinaciju u Vukovaru 2004. godine, i u ugovornom sam odnosu sa HZZO-om. Osim usluga koje pružam osiguranicima HZZO-a, radim medicinsku akupunkturu i ultrazvuk dojki, a uz ugovor koji sam napravila s kolegama, u mojoj ordinacij je moguće napraviti ultrazvučni pregled abdomena te pregled i ultrazvuk srca.

2018. godine sam osnovala Vu Life centar d.o.o za usluge, trgovinu i turističku agenciju. Vu Life centar d.o.o je centar kojemu je logo The way of Life. Naša misija je biti centar za medicinsku estetiku. Radimo u partnerstvu s opremom BTL industrije koja je u samom vrhu u svijetu. Tako je naš aparata Exillis Elite u dva navrata na svjetskim sajmovima 2017. i 2018. odnio prestižnu nagradu za najbolji neinvazivni pristup medicinskoj estetici. Tretmani su u potpunosti neinvazivni, bez bolova. Nakon tretmana je potrebno samo se umiti, staviti svakodnevnu šmunku i nastaviti svoj posao jer nema vremana oporavka, opeklina ili hematoma, odnosno krvnih podljeva. Vro efikasnose korigira masnoće na tijelu, problem celulita, korekcija bora, spuštenih kapaka, a da pri tome nema ubrizgavanja nikakvih preparata. Isto tako svatko tko obavi treman zadržava svoju osobnost i svoj poseban izgled. Uz svježinu i podmlađivanje i dalje ostajete svoji .

Osim Exilis Elite, imamo i Protege Intima. Prestižni neinvazivni aparat koji na bazi radiofrekvencije omogućava remodeliranje vanjskog spolovila žene. I koliko god to bilo često tabu tema, sve više žena je svjesno svojih teškoća koje nastaju nakon jednog ili više poroda. Od promjene izgleda, opuštenih mišića i vezivnog tkiva do otežanog kontroliranja mokrenja. Ove teškoće vrlo uspješno i na potpuno neinvazivan i bezbolan način možemo korigirati i tako pomoći ženama da ponovo preuzmu kontrolu nad svojim tijelom.

Uz ovo imamo 12kanalni aparat za limfnu drenažu koji osim medicskih indikacija vrelo uspješno radi i estetiku djelovanjem na celulit i masnoću u tijelu. Njegu lica radimo vrhunskom medicinskom njegom Dermalogica. Od iduće godine imamo još jednu zaposlenicu, fizioterapeutkinju koja će dodatno raditi i medicinske masaže.

U okviru Vu Life centra smo osnovali i Vu Life shop on line trgovinu koja ima za cilj prodaju proizvoda domaće i ručne izrade kako bismo na jednom mjestu objedinili bogatstvo i ponudu .

Osnovali smo ove godine i VU Life journey, turističku agenciju. Cilj nam je turiste dovesti u Hrvatsku, u Slavoniju i pokazati bogatstvo koje imamo. Osim ovoga želimo osmisliti programe za revitalizaciju i poboljšanje životnog stila. Zato radimo programe koji bi osim pružanja usluga našim vrhunskim aparatima, pružili usluge smještaja, nutricionističke savjete i programe te osmišljavanje individualnih vježbi.

Naša vizija je do 2022. godine biti vrhunski centar za promjenu stila života, medicinsku estetiku s velikim osvrtom na dijabetes i probleme vezane uz povećanje tjelesne težine i posljedično nastanak dijabetesa. U našem nastojanju otvoreni smo za suranju i partnerstvo, kako u radu tako i u izradi i prijavljvanju projekata.

https://vulifejourney.com