Project Description

NEVENKA VIDMAR
NEVENKA VIDMARČlanica
098/480-926

Nevenka Vidmar, dipl.ing.arh.

Ovlaštena arhitektica

Diplomirala sam na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, te svoje radno iskustvo stekla kontinuirano radeći za nekoliko uglednih projektantskih ureda.

Krajem 2013. godine osnivam vlastiti ured, te se zadnjih pet godina intenzivno bavim projektiranjem i dizajnom interijera, te realizacijom, odnosno adaptacijom interijera stanova, kuća, apartmana, ureda i poslovnih prostora, kao i projektiranjem obiteljskih kuća, te izradom etažnih elaborata.

Pri dizajnu interijera svaki prostor postaje novi izazov, nova vizija i nova kreacija i uvijek se iznova veselim stvaranju novog, ljepšeg prostora. Prilikom uređenja prostora svaki klijent i njegov prostor dobivaju individualni pristup. Kada objedinimo želje klijenta i naše projekte rezultati su željeni funkcionalan prostor i obostrano zadovoljstvo.

Kolege suradnici i ja pratimo trendove u uređenju i opremanju interijera, primjeni inovativnih rješenja, kao i trendove u području energetski održive (zelene) gradnje.

I sa ograničenim budžetom za adaptaciju moguće je kreirati novi šarm prostora, poboljšati funkcionalnost i učiniti Vaš prostor ugodnim i atraktivnim.

Nudimo sistem „ključ u ruke“, od projekta do realizacije.

Članice imaju besplatan stručni savjet i popust na usluge.

www.dizajninterijera-vidmar.com

URED OVLAŠTENE ARHITEKTICE NEVENKA VIDMAR

Međimurska 21, Zagreb

Mobitel: +385/98/480 926