Project Description

SARA KOCIJAN
SARA KOCIJANČlanica
Sara Kocijan, mag.oec.

Vlasnica sam obrta za savjetovanje i marketing u turizmu. Pružam podršku iznajmljivačima i poduzetnicima u turizmu kako bi izgradili prepoznatljiv brand, postigli bolju popunjenost kapaciteta te povećali prisutnost na internetu.

Osim vlastitog obrta vodim poslovanje obiteljskih apartmana „Ružmarin“ te radim kao voditelj prodaje i marketinga u hotelu u Novalji.

Smatram da čovjek cijeli život uči i to je moja glavna vodilja. Stoga sam puno vremena i truda uložila u obrazovanje i pohađanje brojnih edukacija i tečajeva. Magistrirala sam na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, a zatim sam pohađala Tourist Destination Manager edukaciju na poslovnom učilištu Experta. Također licencirani sam turistički pratitelj te posjedujem ECDL certifikat.

Sudjelovala sam na 1. Kongresu savjeta mladih u Republici Hrvatskoj. U sklopu projekta Europske komisije za mobilnost mladih i osoba koje rade s mladima sudjelovala sam u projektu „Embracing trust“ koji se održao u Češkoj te na konferenciji „Strukturirani otoci“ čiji je cilj osvijestiti važnost sudjelovanja mladih i donositelja odluka u procesu strukturiranog dijaloga.

Sudjelovala sam u projektu akademije za međunarodne poslove u sklopu kojeg sam provela tri tjedna u Kini na seminaru o razvoju ekonomije te promociji industrije u organizaciji kineske obrtničke komore.

Aktivno govorim engleski, njemački i talijanski jezik te poznajem osnove komuniciranja na mandarinskom i francuskom jeziku.

Putovanja su moja strast i ono što me pokreće. Do sada sam obišla nekoliko zanimljivih zemalja kao što su Kuba, Kolumbija, Kina, Tajland, SAD te brojne europske države. Vjerujem da nas putovanja čine boljim osobama.

aria-turizam.hr
ruzmarin-lun.com