Project Description

SUNČANA SELETKOVIĆ
SUNČANA SELETKOVIĆČlanica
091 4777 812

Trenerica sam fitnessa, specijalizirana za rad sa ženama. I sama sam sklona debljanju i otkako znam za sebe moram voditi računa o tome što jedem. Da ne vježbam i ne pazim na prehranu imala bih jako puno kilograma. Vrlo sam osjetljiva na svoj izgled i trudim se izgledati i osjećati se najbolje što mogu.

Nisam više „mlada“ ali se sa navršenih 51 godina (uskoro 52) osjećam fenomenalno a izgledam bolje nego kad sam imala 30 godina. Zdrava sam, aktivna i uživam u životu punim plućima.

Moja vizija je da se svaka mama na ovom svijetu osjeća sretno i zadovoljno, jer samo sretna i zadovoljna mama odgaja sretnu i zadovoljnu djecu koja će jednog dana biti punopravni članovi zajednice.

Moja misija je što više žena potaknuti na aktivan život, redovito vježbanje i pravilnu prehranu, jer na taj način žene postaju pune samopouzdanja i svjesne vlastite vrijednosti. Na ovaj način dajem svoj doprinos zajednici.

Cilj mi je stvoriti jednu zajednicu dragih i lojalnih vježbačica koje će se međusobno podržavati i veseliti svakom pojedinačnom uspjehu.
Svojim programima Fit Lady 20+ , Fitmama Lifestyle personal program, Beautiful Fit Bottom i Total Fit promijenila sam život stotinama žena potaknuvši ih da redovito vježbaju i zdravije se hrane te žive aktivnijim, kvalitetnijim životom. I ne samo to, te žene, uz gubitak kilograma postale su sretnije i zadovoljnije svojim životom. Postale su pune samopouzdanja i ponosne na svoja postignuća. Narasle su u svojim i u tuđim očima. I na to sam posebno ponosna.

Autorica sam priručnika “Kako biti fit mama”, koji je prodan u više od 1000 primjeraka.

U posljednjih 30 godina stekla sam iscrpno iskustvo na području vježbanja i zdrave prehrane.

Posjedujem certifikat International Fitness Association-a iz sportske prehrane, aerobika i osobnog treninga; Certifikat International Sports Science Association za osobnog trenera te Uvjerenje Fitnes učilišta iz Zagreba o osposobljavanju za instruktora fitnesa.

budifitmama.hr