Project Description

TANJA BRUSEK
TANJA BRUSEKČlanica
Moje ime je Tanja Brusek, mama sam dvoje djece, supruga i u svijetu poduzetništva plivam od kraja 2013. godine.

Tvrtku CBM Grupa j.d.o.o. osnovali smo brat i ja u nadi da ćemo na svoj način realizirati vlastite ciljeve. Bavimo se računovodstvom, poreznim savjetovanjem i financijama.

Oduvijek smo željeli razbiti mit oko dosadnog posla u računovodstvu. Moja vizija tog posla je slaganje slagalice, koja tek kada se složi i uz lagani odmak dobije pravu gotovu sliku. Ta slika našim klijentima pomaže da svoje poslovanje gledaju s razumijevanjem. Osim praktičnih savjeta za nove klijente, koji su na početku i imaju milion pitanja i strahova jednako smo tu i za stare klijente koji žele uvesti nešto novo, biti u koraku s novim tehnologijama i mogućnostima.

Naše poslovanje dijelom je vezano i uz inozemne ulagače koji se žele realizirati na našem tržištu. Pomažemo im u stvaranju platforme za realizaciju njihovih planova.
Naš tim u CBM Grupi se sastoji od 5 ljudi. Različite dobi, različitog obrazovanja čak i različitih državnosti, stoga, smatramo da nam i ta raznolikost daje pačat originalnosti na tržištu.

Cilj nam je izgraditi odnos povjerenja s klijentima i trudimo se biti otvoreni za nova znanja, nova poznanstva i nove tehnologije.