Project Description

ZAGREBAČKO UČILIŠTE
ZAGREBAČKO UČILIŠTEČlan
+385 99 2 565 360

ZAGREBAČKO UČILIŠTE je privatna ustanova za obrazovanje odraslih.

Djelatnost Ustanove je stručno osposobljavanje i usavršavanje koje se izvodi po posebnim ovlaštenjima Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva zaštite okoliša i energetike, a Ustanova ih provodi na području cijele Republike Hrvatske.

Ustanova provodi programe u različitim područjima kao što su graditeljstvo, metalska i drvna industrija, poljoprivreda, komunalne djelatnosti, transport i logistika, grafička industrija i drugo.
Obrazovne programe Ustanove provodi više od 90 stručnjaka iz prakse različitih profila zavisno od obrazovnih programa i područja na kojem se programi provode.

U dvadesetak godina djelovanja, kroz Ustanovu je svoje obrazovne potrebe realiziralo preko 40 tisuća polaznika različitih obrazovnih programa.

Intencija Zagrebačkog učilišta jest svojim polaznicima omogućiti kvalitetno, efikasno, konkurentno znanje i stručnost te na taj način doprinijeti poboljšanju kvalitete života kako pojedinca, tako i prosperitetu društva.
Naše postojanje i rad su nastali kao direktan odgovor na potrebe tržišta, a izuzetno nam je bitno zadovoljstvo naših polaznika, poslovnih partnera i suradnika.

Zagrebačko učilište čvrsto stoji iza stava kako nikada nije kasno za promjenu, obrazovanje te rad na sebi i ulaganje u vlastite sposobnosti.

Ines Mihalj, ravnateljica
www.zagrebackouciliste.hr
www.obrazovanje.biz.hr