Project Description

ŽAKLINA DRUŽETA
ŽAKLINA DRUŽETAČlanica
Ja sam Žaklina Družeta i u privatnom poduzetništvu sam od davne 1991.g.
Ovlašteni sam računovođa i financijski manager. Zbog obiteljskih i osobnih razloga 2012.g. zatvaram svoj ured i krećem u sasvim drugom smjeru, obzirom da se više od 25 godina bavim i prirodnim & alternativnim načinima postizanja, očuvanja i održavanja zdravlja i životnog balansa, što je i mene osobno dizalo iz teških situacija i okolnosti u kojima sam se u turbulentnim i često traumatskim vremenima i privatno i poslovno nalazila.

Međunarodno sam certificirani Holistički, Bioenergo i CB terapeut, Psihosavjetnik i NLP coach. Isto tako sam transformacijski trener autorskog programa “Back to the basics” za osobnu razinu, te mentor i savjetnik u okviru programa “Start” i “Razvoj” za poslovne korisnike.

Strast i pokretačka energija mi je pomoć, podrška i edukacija, kako kroz pojedinačna savjetovanja i terapije, tako i kroz pakete i programe koje sam osmislila; osvještavanje osobnih potencijala pojedinca, mentoring kroz njihov rast, razvoj i nadrastanje blokada; te svjedočenje divnim aspektima transformacija života klijenata.

Bila sam suosnivačica i predsjednica udruge za promicanje holističkog pristupa življenju do 2016.g. kada je udruga prestala radom.
Tvrtka koje sam danas osnivačica i direktorica, i u okviru koje radim, je “Centar razvoja Liberum”.

Svim članicama MMPS-a odobravam “MM paket – 3 +1 terapija po izboru gratis”.
Kontakt broj 099 512 7018

centar-razvoja-liberum.business.site/

plavileptirbyzaklina.wordpress.com/