Mreža žena - Greencajt festival kotizacije

OSVOJI KOTIZACIJU ZA GREENCAJT FESTIVAL!

SAMO PREKO MREŽE ŽENA 50 SPONZORIRANIH KOTIZACIJA, PRIJAVI SE I ISKORISTI PRILIKU!

OSTALO JE JOŠ MJESTA SAMO ZA 25.5.2023.

Udruga Međunarodna mreža poslovnih žena – International Women’s Business Network i Greencajt sponzoriraju 50 kotizacija u 100 % iznosu za sudjelovanje na najvećem regionalnom festivalu održivosti. Sufinancirano sredstvima EU.

PRIJAVI SE OVDJE I PREUZMI SVOJU KOTIZACIJU

GREENCAJTnajveći regionalni festival održivosti

u Zagrebu od 24. do 25. svibnja 2023

Greencajt će ugostiti čak 80 govornika iz 10 zemalja, a uz stručni i konferencijski dio zabavite se u posebnom večernjem programu uz koncerte  Gibonnija i Konstrakte!

U sklopu promocije zelenih aktivnosti i poticanja ženskog poduzetništva u suradnji s Europskom unijom potičemo i provodimo edukaciju poduzetnica i Udruzi Mreža žena omogućujemo sponzoriranje 50 kotizacija.

Prvih 50 koji zadovoljavaju gore navedene uvjete i prijave se u zadanom periodu dobivaju 100% sponzoriranu kotizaciju za Greencajt festival!

PRIJAVI SE OVDJE I PREUZMI SVOJU KOTIZACIJU

BITNE NAPOMENE : u prijavi je obavezno navesti koji dan konferencije ćete biti prisutni, obvezujete se da ćete se potpisati da ste sudjelovali na festivalu, a ulaz na večernji koncert neće biti moguć ako niste prisustvovali minimalno 5 sati sadržaja konferencije.

Najveći regionalni festival održivosti, treću godinu za redom okupit će brojne domaće i svjetske stručnjake koji će pokušati dati odgovor na pitanje: Kako kreirati održivu budućnost? Uz brojna predavanja i panele podijelit će svoja iskustva, uspješne prakse te ponuditi vlastite vizije rješavanja svih trenutnih i budućih izazova s kojima smo kao društvo trenutno suočeni.

Dvodnevni Greencajt festival održat će se 24. i 25. svibnja na lokaciji Stare Tvornice električnih žarulja (TEŽ) i zelene oaze Rougemarin parka.

Jedinstveni program predstavit će više od 30 panela i predavanja, ugostit će više od 80 govornika i panelista iz 10 zemalja svijeta – stručnjake za okoliš i klimu, znanstvenike, biznismene, novinare iz područja klimatskog izvještavanja, predstavnike lokalne, nacionalne i europske uprave, menadžere za održivost, avanturiste i eko entuzijaste. Zahvaljujući Greencajt festivalu, i ove godine posjetitelji će imati priliku uživo čuti neke od najpoznatijih svjetskih i domaćih stručnjaka iz područja održivosti. Na jednom mjestu, okupit će se sve relevantne institucije, kompanije, organizacije, ali i pojedinci koji streme istom cilju, a to je održiva budućnost.

NEKI OD GOVORNIKA

G_TERRY-REINTKE

TERRY REINTKE
OSOBA GODINE PREMA ČASOPISU TIME I ZASTUPNICA U EUROPSKOM PARLAMENTU

G_MARCO-SILVA

MARCO SILVA
BBC NOVINAR I REPORTER

G_Igor_Rudan_web-1

AKADEMIK PROF. DR. SC. IGOR RUDAN
PROF.DR.SC.

G_Davor_Rostuhar_web

DAVOR ROSTUHAR
HRVATSKI PUTOPISAC, AVANTURIST I ISTRAŽIVAČ

G_Hrvoje_Juric_web

HRVOJE JURIĆ
PUTOPISAC, BICIKLIST I FOTOGRAF

DARIO ZUROVEC
GRADONAČELNIK GRADA SVETA NEDELJA I SABORSKI ZASTUPNIK

Gordan Kolak

MR.SC.GORDAN KOLAK
PREDSJEDNIK UPRAVE, KONČAR

Kaja_Pavlinic

KAJA PAVLINIĆ
PREDSJEDNICA FORUMA ZA ODRŽIVI RAZVOJ ZELENI PROZOR

Ana Đurić Konstrakta

ANA ĐURIĆ KONSTRAKTA
UMJETNICA I KANTAUTORICA

Osim bogatog programa, Greencajt festival će i ove godine dodijeliti nagrade za okoliš, Green prix 2023. u 6 kategorija, za najbolja održiva rješenja, inovacije, kampanje, gradove i županije, obrazovne institucije, te za Greenlidera, najinspirativniju osobu godine u Hrvatskoj koja je predvodnik zelenih inicijativa u društvu.

Uz sav navedeni sadržaj, neće nedostajati ni dobre zabave. Tijekom dana, zelena oaza Rougemarin Parka bit će mjesto za opušteno druženje, a navečer će posjetitelji uživati u odličnoj atmosferi najpoznatijih glazbenika današnje scene.

PRIJAVI SE OVDJE I PREUZMI SVOJU KOTIZACIJU