POPIS ODBORA KOJI AKTIVNO DJELUJU UNUTAR UDRUGE:

Odbor za Gospodarstvo i savjetovanje

Ivana Radić fotoPredsjednica odbora: Ivana Radić

Odbor za gospodarstvo i savjetovanje prati najnovije događaje na gospodarskoj i političkoj sceni, surađuje s političkim, Vladinim institucijama i agencijama, državnim tijelima, privatnim sponzorima i donatorima. Cilj ovog odbora je promovirati djelatnosti udruge i prikupljati sredstva za aktivnosti udruge.

Odbor predlaže aktivnosti koje udruga može kreirati za edukaciju, promociju i napredak poslovnih žena i poduzetnica te surađuje s drugim sličnim organizacijama u inozemstvu.

Za sve upite u vezi s djelovanjem odbora obratite nam se: ivana@mrezazena.com

Odbor za Računovodstvo i financije

Predsjednica odbora: Aleksandra Carvalho

Odbor za Edukacijske sadržaje

Gordana MatkovićPredsjednica odbora: Gordana Matković

Cilj odbora:

Osvještavanje svih naših potencijala, razvoj naših poslovnih i osobnih kompetencija kako bismo bile što konkurentnije na tržištu.

Uključivanje što većeg broja članica u naše programe.

Organizacija što većeg broja interaktivnih short expert treninga, okruglih stolova, afterwork radionica uz što više zanimljivih gostiju (predavača) iz svih područja koji nam mogu pomoći u osobnom i poslovnom razvoju.

Odbor za Compliance

Marija Bošković BatareloPredsjednica odbora: Marija Bošković Batarelo

Svrha i cilj odbora su aktivno promicanje usklađenog i etičnog poslovanja među poduzetnicama te pomoć članicama u snalaženju u pravnim i etičkim izazovima poslovanja.

Aktivnosti odbora uključuju savjetovanje, organizaciju edukacija i događanja, predstavljanje poslovanja članica te rad na praktičnim materijalima i smjernicama za poduzetnice.

Za sve upite u vezi s djelovanjem odbora obratite nam se: info@parser.hr.

Odbor za Digitalno poslovanje, marketing i dizajn

Ivana Fakin mrezazena.comPredsjednica odbora: Ivana Fakin

Svrha i cilj odbora su aktivno promicanje digitalnog poslovanja i dobre marketinške prakse te pomoć članicama pri implementaciji digitalnih i marketinških rješenja za promociju i unaprjeđenje poslovanja.

Aktivnosti odbora uz navedeno uključuju savjetovanje, organizaciju edukacijskih događanja, preporuku i povezivanje s drugim etabliranim ustanovama i tvrtkama iz branše radi pružanja usluga članicama te networking.

Za sve upite vezano za djelovanje odbora obratite se mailom na adresu e pošte: office@essenta.agency

Odbor za EU projekte

Sanda Gale mrezazena.comPredsjednica odbora: Sanda Gale

Svrha i cilj odbora: Jačanje organizacijskih kapaciteta, razvoj novih kompetencija i pružanje podrške poduzetnicama i drugim poslovnim subjektima u području pripreme i provedbe EU projekata s ciljem stvaranja novih poslovnih prilika te realizacije novih poslovnih poduhvata i suradnje kroz projekte financirane EU sredstvima.

Aktivnosti odbora:

  • praćenje mogućnosti za apliciranje projekata od interesa za Udrugu te prijavu projekata i programa radi financiranja od strane EU,
  • organizacija i provedba edukacija (individualnih ili grupnih) za prijave projekata koji se financiraju iz različitih EU fondova te ostale aktivnosti vezane za provedbu projekata,
  • stvaranje preduvjeta za planiranje i provedbu razvojnih projekata,
  • usluge stručne pomoći za pripremu i prijavu projektnog prijedloga na EU natječaje,
  • organiziranje stručnih skupova u obliku savjetovanja, predavanja, radionica, akcija, seminara, te manifestacija na temu uloge i značaja EU fondova,
  • edukacija i informiranje s ciljem poticanja aktivnog sudjelovanja u projektima financiranim EU fondovima,
  • organiziranje i provedba razvojne suradnje i razmjene s drugim poslovnim organizacijama u zemlji i inozemstvu.

Za sve informacije vezane za djelovanje odbora obratite se na adresu e-pošte: projekti@andragog.hr

Odbor za unapređenje kvalitete života

Predsjednica odbora: Davorka Tolić

Odbor za zdravlje i wellness

Foto - Mirjana KoprekPredsjednica odbora: Mirjana Koprek

Svrha i cilj odbora su aktivno promicanje prirodnog njegovanja, kao i dizanje svijesti o upotrebi i mogućnostima sredstava iz bogatih resursa prirode radi poboljšanja zdravlja i kvalitete života.

Aktivnosti odbora uključuju promicanje zdravog načina življenja kroz savjetovanja te organizaciju edukacija i radionica, s ciljem podizanja svijesti o važnosti očuvanja zdravlja.

Za sve upite vezane za djelovanje odbora obratite nam se na: apikoprek@gmail.com