Arhiva Gastro - mrezazena

Gastro

069 320 8710


Kompanija Sweety sa sjedištem u Gruži, Republika Srbija je obiteljska kompanija koja je s radom počela 2006. godine. Osnovna djelatnost je proizvodnja ručno rađenih smrznutih torti na tradicionalan način. Kupci širom Srbije mogu svakodnevno uživati u ovim divnim tortama jer se dostavljaju specijalnim vozilima u trgovine širom Srbije, Balkana i članice CEFTE.

Osim torti proizvodimo i šlag kreme kojima možete ukrasiti svoje torte ili jednostavno uživati u ukusnom šlagu uz šalicu Vaše omiljene kave.

Kompanija zapošljava oko 20-tak kvalificiranih slastičara, ali i vlastiti stručni tim za praćenje procesa proizvodnje, tehnološkog razvoja i usvajanje najnovijih standarda u proizvodnji. Posebno se prati korištenje sirovina u  procesu proizvodnje s obzirom da kompanija ima certifikate koji jamče kvalitetu te ispravne i zdrave sastojke za proizvodnju hrane.

Kompanija je uvela i HACCP- sustav jer je njena misija zadovoljstvo klijenata i potrošača, a ovaj sustav jamči zdravstvenu sigurnost proizvoda.

Vlasnici su zainteresirani za izvoz šlaga i šlag krema u Republiku Hrvatsku.

http://www.sweety-torte.com/