Arhiva IT i Računalne usluge - mrezazena

IT i Računalne usluge


Marina Meštrović Zdunić, dipl.ing.el., vlasnica je tvrtke KONEKTA tehnologije koja se bavi razvojem specijaliziranih softverskih rješenja po mjeri klijenta.

Tvrtku je osnovala nakon 10 godina iskustva u IT industriji u radu s domaćim i inozemnim klijentima i vođenju razvoja inovativnih digitalnih rješenja, te ciljano biranih edukacija (diploma MBA, edukacije na temu ljudi, odnosi, komunikacija, vođenje projekata, digitalni marketing…).

Misija tvrtke je klijentima omogućiti razvoj vlastitih digitalnih rješenja kroz pozitivno iskustvo i osjećaj da imaju tehnološki tim koji ih razumije i koji je na njihovoj strani.

KONEKTA tim stručnjaka s preko 10 godina iskustva u razvoju digitalnih rješenja, pomaže poduzetnicima unaprijediti svoje poslovanje ili izgraditi potpuno novu uslugu koristeći blagodati najnovijih tehnologija.

Često na tržištu ne postoji gotovo programsko rješenje koje u dovoljnoj mjeri podržava poslovne procese poduzeća ili je potrebna digitalna platforma da bi se neki biznis model uopće realizirao (sve je manje biznis modela koji funkcioniraju bez tehnologije).

U toj situaciji KONEKTA može pružiti vrhunsku uslugu koja garantira uspjeh, jer svaki projekt radimo kao da je naša vlastita investicija.

Naše poslovne vrijednosti su:

  1. Rast
  2. Uspjeh
  3. Suradnja
  4. Profesionalan tim
  5. Užitak u kreaciji
  6. Transparentni dogovori
  7. Konstruktivna komunikacija

KONEKTA – mjesto gdje se susreću Vaša struka i naša tehnolgija.

www.konekta.agency