Arhiva Konzalting - mrezazena

Konzalting

Ivana Radić, Predsjednica udruge

091 923 7701


Osnovna djelatnost su joj edukacije direktora malih i srednjih tvrtki s misijom udvostručenja njihove vrijednosti u 2 godine. Osim edukacija dugi niz godina se bavi marketingom i odnosima s javnošću, pisanjem tekstova različitih sadržaja za internet stranice te objave na društvenim platformama. Njen moto je – Ne budite dobri – budite najbolji.

Organizacija konferencija, okruglih stolova, seminara i sličnih događanja su također dio njenog portfolia.

2016. se licencirala za provedbu metode Alpha group koja pomaže poduzetnicima, vlasnicima i menadžerima da značajno poboljšaju svoje poslovne rezultate i budu uspješniji na tržištu. Ovom metodom se postižu značajni rezultati u poboljšanju poslovanja.

2016.godine, s kolegicom izdaje knjigu Ja (ne) mogu biti poduzetnica– motivacijski priručnik za sve one koji se žele upustiti u poduzetničke vode i one koji se žele prisjetiti kako je to bilo. Knjiga je tiskana sredstvima Kluba zastupnika Zelenih/ESS-a u Europskom parlamentu i pod pokroviteljstvom zastupnika Davora Škrleca. Voli putovanja, pisanje, dobre knjige i filmove, upoznavanje novih ljudi i mjesta.

http://presentcommunication.com