Arhiva Sport i fitness - mrezazena

Sport i fitness

091/4777-812


Ja sam Sunčana Seletković, po zanimanju diplomirana ekonomistica, a po vokaciji fitness trenerica sa velikim zanimanjem za nutricionizam. Prije pet godina zakoračila sam iz korporacije u poduzetništvo kako bih slijedila svoj san: biti fitness trenerica za mame.

Stvorila sam brend „Budifitmama“, sustav za zaposlene mame koji im omogućava zdrav i aktivan život na poslu i obitelji. Potičem zaposlene majke na vježbanje i zdravu prehranu.

Autorica sam priručnika “15 minuta dnevno do vitkog tijela”, koji je prodan u više od 1000 primjeraka. Svojim programima Fit Lady 20+ kg, Fitmama Lifestyle personal program, Total fit i Detox 21 i promijenila sam život stotinama žena potaknuvši ih da redovito vježbaju i zdravije se hrane te žive aktivnijim, kvalitetnijim životom. I ne samo to, te žene, uz gubitak kilograma postale su sretnije i zadovoljnije svojim životom. Postale su pune samopouzdanja i ponosne na svoja postignuća. Narasle su u svojim i u tuđim očima. I na to sam posebno ponosna.

U posljednjih 30 godina stekla sam iscrpno iskustvo na području vježbanja i zdrave prehrane.

Posjedujem certifikat International Fitness Association-a iz sportske prehrane, aerobika i osobnog treninga; Certifikat International Sports Science Association za osobnog trenera te Uvjerenje Fitnes učilišta iz Zagreba o osposobljavanju za instruktora fitnesa.

Smatram da je zdrava i zadovoljna žena stup obitelji i kao takva ona odgaja sretnu i zadovoljnu djecu.

www.budifitmama.hr