Arhiva Zdravlje i ljepota - mrezazena

Zdravlje i ljepota


Jadranka Primorac, dipl. oecc. suvlasnica, članica Uprave te glavni izvršni direktor Specijalne bolnice Sv. Katarine, jedne od najvećih privatnih bolnica u Republici Hrvatskoj. Gđa. Primorac je od 2013 godine zadužena za financijska i strateška pitanja, a trenutno vodi jednu od najznačajnijih inozemnih investicija u privatni sektor hrvatskog zdravstva, te sudjeluje u strateškom kreiranju novih oblika prodajnih platformi s ciljem što intenzivnije dostupnosti hrvatskog zdravstvenog sustava stranim državljanima. Gđa Primorac provela je kompletno restrukturiranje bolnice te je sustavnim rastom prihoda dovela na razinu jedne od najvećih privatnih bolnica u Hrvatskoj. Bolnica u ovom trenutku zapošljava preko 60 stalno zaposlenih djelatnika i preko 20 vanjskih međunarodnih i domaćih suradnika. Svojim djelovanjem usko surađuje te razvija suradnju s vodećim europskim, američkim i izraelskim klinikama i stručnjacima.

Gđa Primorac kontinuirano razvija suradnju s nizom sportskih institucija pa je Sv. Katarina  službena bolnica Hravtske nogometne reprezentacije, osvajača srebrne medalje na svjetskom prvenstvu u Rusiji, Hrvatskog olimpijskog odbora, hrvatskog taekwondo saveza kao i niza velikih sportskih klubova.

Gđa. Primorac jedna je od glavnih pokretača razvoja i promocije  zdravstvenog turizma u Republici Hrvatskoj kao i u široj regiji, gdje kontinuirano surađuje s međunarodnim institucijama, tvrtkama i ekspertima za branding destinacije, a koji se bave zdravstvenim turizmom kako bi Republika Hrvatska postala što prepoznatljivija i dostupnija stranim pacijentima koji se žele liječiti van svojih matičnih zemalja.

Specijalna bolnica Sv. Katarina je zahvaljujući viziji te naporima gđe. Primorac postala naj-nagrađivanija zdravstvena ustanova u Hrvatskoj.

SPECIJALNA BOLNICA SV. KATARINA ZAGREB

Trpinjska 7, 10000 Zagreb, Hrvatska
+385 1 2867 400
+385 1 2867 499

https://www.svkatarina.hr