12.5.2020. počinje serija webinara „Škola za nZEB“

 

Online edukacija na temu nZEB standarda gradnje, odnosno obvezne primjene zakonski definiranog standarda gradnje zgrada gotovo nulte energije kreće 12.5.2020.  Stručnjaci koji su izradili Smjernice za nZEB govorit će kroz 5 inovativnih modula o tome kako izgleda zakonski okvir, tko je obveznik primjene zakona, što je uopće definicija nZEB zgrade!

Također, kojim se projektantskim vještinama, proizvodima i tehnologijama koristiti da biste zadovoljili nZEB standarde ako gradite kuću, poslovnu ili stambenu zgradu, školu, vrtić ili neki drugi objekt. Ova tema će Vas zasigurno zanimati ako ste projektant arhitekture, fizike zgrade, termo tehničkih sustava i elektroinstalacija, voditelj projekata ili investitor, referent za prostorno planiranje i građevinske dozvole u gradu ili općini, student s interesom.

Pozivamo Vas da nam se pridružite već na prvom webinaru 12.5. s početkom u 10:30 sati, a raspored tema po danima, imena predavača, te način registracije za webinar doznajte već sada na portalu dom2.hr

 

„Škola za nZEB“ – edukativni webinar za profesionalce i opću javnost organizira platforma DOM NA KVADRAT u suradnji s Ministarstvom graditeljstva i prostornoga uređenja Republike Hrvatske te nZEB klasterom!

Učimo zajedno online!

nZEB je novi standard gradnje propisan od strane Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja te ga moraju primijeniti svi povezani stručnjaci u procesu projektiranja i izgradnje te građani koji kreću u gradnju svojih zgrada nakon 31. prosinca 2019. godine! Zgrade gotovo nulte energije [nearly zero-energy building (nZEB)] imaju vrlo visoka energetska svojstva koja se u najvećoj mjeri dobivaju iz obnovljivih izvora energije proizvedenih na ili u zgradi ili u njenoj neposrednoj blizini.

Raspored predavanja

Klikni na prijavu.

Photo: dom2.hr