Udruga Međunarodna mreža poslovnih žena osnovana je 2017. godine u Zagrebu te je najveća mreža poslovnih žena u jugoistočnoj Europi.

Udruga je snažan i kvalitetan partner i spona između državnog i privatnog sektora u svrhu promicanja žena u svim aspektima poslovanja. Bavimo se promicanjem jednakosti poduzetnica i poslovnih žena te pružamo najkvalitetniju uslugu po pitanju podrške ženama u raznim sferama poslovanja na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Od početka djelovanja do danas, iza nas su brojni rezultati kojima se ponosimo; održane konferencije o aktualnim temama koje su okupile stručnjake iz raznih područja te uvažene goste iz poslovnog i političkog svijeta, organizirane panel diskusije i okrugli stolovi, suradnje s razvojnim agencijama, poduzetničkim hubovima, sveučilištima, županijama te drugim udruženjima u regiji i Europi. Posebno smo ponosni na našu Malu školu poduzetništva za žene koju je dosad završilo gotovo 600 žena, a koju smo posljednjih godina aktivno organizirali i vodili u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom te Europskom poduzetničkom mrežom.

Kao krunu našeg dosadašnjeg djelovanja svakako bismo istakli pokretanje prvog hrvatskog časopisa za poslovne žene i žene poduzetnice koji u svom digitalnom obliku izlazi četiri puta godišnje. Časopis Ženial je pokrenut krajem 2020. godine, u jeku pandemijske krize s ciljem da svim našim članicama osigura besplatno predstavljanje i promociju, da u prvi plan stavlja aktualne poslovne i društvene teme kao i teme koje su u skladu s radom naše udruge, ali i promovira naše vanjske partnere kao i sve ostale za koje smatramo da mogu biti od interesa udruzi i našim članicama.

Međunarodna mreža poslovnih žena je snažan i kvalitetan partner te spona između državnog i privatnog sektora u svrhu promicanja žena u svim aspektima poslovanja.

Međunarodna mreža poslovnih žena je najkvalitetnija mreža poslovnih žena u jugoistočnoj Europi. Bavimo se promicanjem jednakosti poduzetnica i poslovnih žena te pružamo najkvalitetniju uslugu po pitanju podrške ženama u raznim sferama poslovanja. Mreža se bavi aktivnostima za poboljšanje položaja poslovnih žena i žena poduzetnica  na nacionalnoj i regionalnoj razini.

 • Promicanje, razvoj i unapređenja poduzetništva, s naglaskom na žensko poduzetništvo, na međunarodnoj razini i u Republici Hrvatskoj
 • Promidžba i razvoj poslovnih žena i njihovih postignuća
 • Postizanje ravnopravnosti muškaraca i žena u poslovnom okruženju
 • Postizanje veće prepoznatljivosti žena u gospodarskim djelatnostima
 • Međudržavne suradnje poslovnih žena i promicanje poduzetništva
 • Osnaživanje žena da započnu vlastiti posao i da ga šire
 • Povećanje vidljivosti žena poduzetnica
 • Stvaranje utjecaja na kreiranje politika za razvoj malih i srednjih poduzeća
 • Jačanje veza između žena poduzetnica na lokalnoj, regionalnoj i međunarodnoj razini, kroz razmjenu iskustava i ideja.
 • Unapređenje poduzetništva kroz mentoring
 • Promocija društvene odgovornosti i visokih standarda etike u poslovanju

POVEŽITE SE S NAMA JOŠ DANAS! Pružamo vam priliku za nova poslovna poznanstva, izazove i znanja.

Upoznajte nas još bolje – pratite naša događanja i pridružite nam se na našem idućem mjesečnom druženju poslovnih žena u Zagrebu. Uz profesionalno umrežavanje s uspješnim poslovnim ženama i poduzetnicama, razmijenite iskustva, inspirirajte se, steknite nova znanja, formirajte nova prijateljstva.

Zajedno činimo razliku!

Ispunite prijavnicu za članstvo i pridružite nam se još danas u Međunarodnoj mreži poslovnih žena

  PARTNERI

  profitiraj.hr logo

  She.hr logo