ČITAJ Žénial!

Naše su autorice žene koje mijenjaju hrvatsku, ali i međunarodnu poduzetničku i poslovnu scenu, edukatorice, mentorice… žene iz različitih industrija, s jednim zajedničkim nazivnikom – razmišljaju i djeluju izvan okvira. Kroz brojne članke, intervjue i kolumne, dijele s nama svoja znanja, aktualnosti, savjete.  Zaljubljene u izazov, ali svjesne toga da su za uspjeh jednako važni i fizičko i mentalno zdravlje, u svoje su autorske redove tako pustile liječnice, fitness trenerice, psihologe… pa čak i trenere pasa, jer što je život bez kućnih ljubimaca?

Časopis Žénial izlazi kvartalno, 4 puta godišnje, a namijenjen je svim poslovnim ženama i poduzetnicama, onima koje se tako osjećaju ili koje to planiraju postati, kao i svima onima zainteresiranim za kvalitetan autorski sadržaj – kod nas nećete pronaći copy/paste prijevode tekstova sa stranih portala.

Ako vam sve skupa zvuči vrlo dobro, pročitajte naša dosadašnja izdanja i zapratite naše novosti koje redovito objavljujemo na našoj web stranici i našim društvenim mrežama.

Časopis možete čitati u issu formatu putem našeg ISSUU profila ili putem nižih poveznica, a za mogućnosti oglašavanja u Žénialu ili pridruženje timu naših autora, obratite nam se na mreza@mrezazena.com

PRIJAVITE SE ZA BESPLATNU PRETPLATU NA NAŠ ČASOPIS ŽÉNIAL

Primajte nove brojeve časopisa Žénial, obavijesti o našim događanjima te novostima udruge (za potvrdu prijave provjerite i vaše spam sandučiće).
* = required field

DIGITALNI ONLINE ČASOPIS Žénial

Prvi digitalni poslovni časopis za žene

ISSN 2787-7612

IMPRESSUM

IZDAVAČ
Udruga Međunarodna mreža poslovnih žena
Kutjevačka 12, 10040 Zagreb
OIB 77548887708

GLAVNA UREDNICA
Ivana Radić

GRAFIČKA UREDNICA I KOORDINATOR SADRŽAJA
Ivana Fakin

UREDNIŠTVO
Kutjevačka 12, 10040 Zagreb
ivana@mrezazena.com
+385 91 923 77 01

PERIODIKA
Četiri izdanja godišnje

GODINA POSTAVLJANJA PUBLIKACIJE NA MREŽU
2020. godina
Datum prvog broja – 18.12.2020.