POSTANITE DIJELOM NAŠE USPJEŠNE PRIČE

Od poduzetništva i poslovanja, osobnog rasta i razvoja, zelene i digitalne tranzicije, ugostiteljstva i nabave do financija…, udruga Međunarodna mreža poslovnih žena aktivno je središte raznolikog, ali uvijek aktualnog i inspirativnog dijaloga te mjesto motivacije za žene, gdje se rađaju kvalitetne ideje, promiču poslovne aktivnosti i njeguju vrijednosti koje su u skladu s društvenom odgovornošću i visokim standardom etike u poslovanju.

Udruga je sačinjena od zajednice poslovnih žena i žena poduzetnica različitih profila i područja djelovanja kojima je zajednički nazivnik želja za unapređenjem poslovanja i općenito žena u poslovnom svijetu te podrška zajedničkim ciljevima udruge.

Uz naše redovne članice, kroz godine djelovanja udruga je uspješno surađivala s brojnim uglednim vladinim i nevladinim institucijama, vodećim korporacijama na ovim prostorima, međunarodnim i lokalnim udruženjima, industrijskim liderima i inovatorima te brojnim drugim važnim pravnim i fizičkim osobama, a sve u svrhu postizanja ciljeva za koje se kao udruga aktivno zalažemo.

Više o nama, našem djelovanju i spomenutim ciljevima možete pročitati OVDJE.

Zašto se učlaniti?

Zato što tražimo i podupiremo poslovne i poduzetne žene koje se žele družiti, razmjenjivati iskustva i ideje, jačati poduzetničke aktivnosti i međusobno si pomagati.

Možete birati između više opcija članstva, individualnih i korporativnog, u skladu s vašim potrebama i interesima.

Što radimo?

• Mjesečna druženja
• Besplatne radionice poslovnih vještina
• Razna događanja kojima je cilj poboljšati vidljivost žena poduzetnica
• Konferencije i druga događanja za poslovne žene i poduzetnice na kojima aktualiziramo najvažnija poslovna i poduzetnička pitanja
• Promoviramo članice kroz našu web stranicu, časopis Žénial i ostale komunikacijske kanale udruge
• Omogućavamo vam da predstavite sebe i svoje poslovanje
• Dajemo vam šansu da se umrežite i na najbolji način iskoristite snagu mreže žena

Benefiti za vas:

• Bolja vidljivost i promocija
• Osnaživanje i edukacija
• Poslovno umrežavanje uz razmjenu ideja i iskustava
• Potpora u svim segmentima poslovanja
• Potpora u poduzetničkim aktivnostima

Vrste članstva:

REDOVNO – Redovni članovi Udruge su sve poslovno sposobne fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske ili državljani stranih zemalja – poslovne žene i muškarci, poduzetnice i poduzetnici, akademske građanke i građani, obrtnice i obrtnici koji kontinuirano aktivno sudjeluju u radu Udruge, mogu biti birani u službena tijela udruge i mogu glasovati.

PRIDRUŽENO – Pridruženi članovi Udruge su sve poslovno sposobne fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske ili državljani stranih zemalja – poslovne žene i muškarci, poduzetnice i poduzetnici, akademske građanke i građani, obrtnice i obrtnici koji pridruženo sudjeluju u radu Udruge. Pridruženi članovi imaju pravo biti obaviješteni o radu i djelatnostima Udruge i njenih tijela te sudjelovati u aktivnostima Udruge, no ne mogu glasovati u Skupštini te ne mogu birati niti biti birani u tijela Udruge.

KORPORATIVNO – Saznajte više OVDJE.

Prijem u članstvo udruge vrši se jednom godišnje.

Prijave  za nova članstva zaprimati će se od 01.11.2023. uz obaveznu uplatu članarine do 30.11.2023.

    Fiksni tečaj konverzije: 1 €= 7,53450 HRK