“Velike žene u malom biznisu, Žene nove renesanse i Priroda ženskog roda!

6. međunarodna konferencija o ženama u poduzetništvu “Žene i točka” i ove godine u Otočcu okuplja brojne poduzetnice!

 

 

Uspješne poduzetnice iz Hrvatske i inozemstva gošće su sada već šeste po redu međunarodne konferencije o ženama u poduzetništvu „Žene i točka“ koja će se održati u petak 3. prosinca u Gackom pučkom otvorenom učilištu u Otočcu s početkom u 10 sati.

Jednodnevna konferencija i ove će godine na jednom mjestu okupiti poslovne žene velikog iskustva iz Hrvatske i inozemstva koje će nesebično sa brojnom publikom podijeliti svoja poslovna iskustva, tajne uspjeha i zlata vrijedne savjete za sve žene koje su također u poduzetništvu ili mu se tek žele pridružiti.

Konferenciju ove godine čine tri zanimljiva panela na kojima će govoriti ukupno devetnaest vrsnih poduzetnica koje su ostvarile karijere u različitim granama poduzetništva.

Prvi panel biti će na temu “MENTORICA2BE – Velike žene u malom biznisu”, drugi panel nosi naziv “RADiONA – Priroda je ženskog roda”, dok treći panel nosi zanimljivo ime Neprilika kao prilika – žene za novu renesansu”. Ujedno, na početku konferencije biti će potpisan Sporazum o suradnji između Hrvatske gospodarske komore i Mrežnog podjetniškog inkubatora Vrelec iz Rogaške Slatine.

Cilj konferencije, koja se održava u organizaciji Hrvatske gospodarske komore ŽK Otočac, je progovoriti u javnosti o ženama u poduzetništvu bez obzira na vjersku, nacionalnu i etničku pripadnost, istaknuti njihovu brojnost i uspjehe u Ličko-senjskoj županiji, Hrvatskoj i susjednim zemljama te ohrabriti postojeće i potencijalne poduzetnice na nove poduzetničke projekte ali i pomoći im u umrežavanju radi razmjene znanja i iskustva. Cilj je ujedno i ojačati promociju ženskog poduzetništva zajedničkim naporima javnog i privatnog sektora, izgradnja i jačanje nacionalnih i regionalnih mreža i udruženja poduzetnica te u konačnici poticanje samozapošljavanja žena.

 

Zbog epidemioloških mjera Konferencija će se održati uz ograničeni broj publike u dvorani te će se i ove godine prenositi digitalnim putem – putem službene Facebook stranice Konferencija ŽENE I TOČKA i Youtube kanala Konferencija Žene i točka. Sve informacije o konferenciji možete pratiti i na mreži LinkedIn.

Prisustvovanje uživo moguće je isključivo uz predočenje EU digitalne COVID potvrde. Oni koji nemaju navedenu potvrdu, moći će prije početka konferencije napraviti brzi test u Domu zdravlja u Otočcu.

Sudjelovanje na Konferenciji i ove godine je besplatno uz obaveznu prethodnu prijavu sudjelovanja uživo i/ili online praćenje konferencije putem poveznice https://www.hgk.hr/zene-i-tocka/prijava-sudjelovanja-zene-i-tocka.

Večernji networking i ove godine održat će se u Bookcafeu Paradiso u 18:30 sati uz predstavljanje knjige „Moć uvjeravanja“ Mirele Španjol kojoj će se pridružiti Ruža Studer Babić. Knjiga je namijenjena poslovnim ljudima, studentima, političarima, medijskim djelatnicima – svima koji su ikada stali pred publiku s namjerom da joj prezentiraju svoju ideju, prodaju, informiraju ili uvjere.

 Foto:ŽK Otočac