Četvrto izdanje LEAP Women konferencije – 24.11.2022.

 

Četvrto izdanje LEAP Women konferencije održava se 24. studenog s početkom u 13 sati na Visokom učilištu Algebra (Gradišćanska ulica 24)!

LEAP Women Summit multidisciplinarna je konferencija posvećena osnaživanju žena u STEM-u i poduzetništvu, ali i društvu općenito.

Ovogodišnje će izdanje okupiti 12 stručnjakinja različitih područja koje će kroz predavanja i panel rasprave prisutnima približiti teme iz područja STEM-a i poduzetništva, upoznati ih s trendovima pojedinih industrija, ispričati praktične primjere integracije i upotrebe visoke tehnologije u poslovanju kao i primjenu umjetne inteligencije u poslovnim procesima.

Osim klasičnih predavanja možete čuti i panel rasprave vezane uz teme Fintecha i Blockchaina te se upoznati s prednostima i važnostima osobnog brendiranja kroz digitalne kanale.

Uz šest predavanja i dvije panel rasprave renominiranih govornica iz vodećih hrvatskih poduzeća, vrijeme pauza rezervirano je za networking koji za cilj ima pružiti sudionicama priliku da se povežu i razmjene dosadašnja znanja i iskustva.

Pridružite se jedinstvenom događaju koji gradi zajednicu motiviranih i neustrašivih žena koje se međusobno povezuju i pružaju međusobnu podršku!

Bliži se četvrto izdanje LEAP Women konferencije, 24. studenog s početkom u 13 sati na Visokom učilištu Algebra!

LEAP Women Summit multidisciplinarna je konferencija posvećena osnaživanju žena u STEM-u i poduzetništvu, ali i društvu općenito. Više od 12 stručnjakinja različitih područja približit će vam teme iz područja STEM-a i poduzetništva, upoznati vas s trendovima pojedinih industrija, ispričati praktične primjere integracije i upotrebe visoke tehnologije u poslovanju kao i primjenu umjetne inteligencije u poslovnim procesima.

Pridružite se jedinstvenom događaju koji gradi zajednicu motiviranih i neustrašivih žena koje se međusobno povezuju i pružaju si podršku!

Više o konferenciji pogledajte na službenoj stranici: LEAP Women – LEAP Women (leapsummit.com)

Foto: Leap Summit