Project Description

ALEKSANDRA CARVALHO
ALEKSANDRA CARVALHOČlanica
091 9333 576

Direktorica sam društva Mereor d.o.o. koje pruža usluge računovodstva. Imamo 8 zaposlenih i veliku tendenciju rasta, široko iskustvo računovodstva, savjetovanja te menadžerskog izvještavanja pošto imamo preko 70 aktivnih klijenata od kojih su jedan dio stranci. Izvještavamo mjesečno klijentima po potrebi u RH kao i klijente čiji su investitori stranci. Izvještaje radimo na engleskom jeziku te komuniciramo s klijentima na engleskom ako je potrebno. Naši klijenti su raznovrsni te imamo male klijente od jednog zaposlenog do velikih klijenata sa više od 80 zaposlenih, iz svih djelatnosti, od velikih investitora koji ulažu u obnovljive izvore energije, do velikih restorana i noćnih klubova, veleprodaje industrijske automatike, kemijskih čistiona do vodećih konzultantskih tvrtki.
Radila sam 11 godina u Velikoj Britaniji na poslovima „offshore“ računovodstva i vodila tim računovođa u velikoj korporaciji tako da imam iskustvo u radu sa strancima koji su nam sada ciljana grupa klijenata.

Također volimo raditi sa kreativnim novim poduzetnicima sa zanimljivom idejom koji i nas potiču na kreativnost i otvaraju nove „horizonte“. Redovito se educiramo jer smatramo da je kvaliteta i točnost informacija najvažnija stavka računovodstva.

„Tu smo za Vas kako biste se Vi mogli posvetiti svojem poslovanju, jer niste postali poduzetnik da biste se bavili računovodstvom. „

mereor.hr