Project Description

ANA TRBIĆ
ANA TRBIĆČlanica
Lexicon je novoosnovana firma koja nudi podršku mikro, malim i srednjim poduzetnicima u razvoju i provedbi najboljih praksi prema zakonskoj usklađenosti u području zdravlja, sigurnosti i okoliša (HSE) i opasnih kemikalija.

Ovlašteni smo od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike za obavljanje poslova zaštite na radu te smo upisani u Očevidnik posrednika u gospodarenju otpadom.

Bavimo se savjetovanjem i administracijom u gore navedenim područjima te prijevodom Sigurnosno-tehničkih listova i izradom deklaracija i uputa za siguran rad s opasnim kemikalijama. U suradnji s našim partnerima nudimo sveobuhvatan i integriran paket usluga pod jednim krovom kako bismo učinkovito zadovoljili sve potrebe manjih organizacija.

Obzirom na širok spektar propisa kojima su uređena područja kojima se bavimo, misija nam je poduzetnicima na razumljiv način dati pouzdane informacije o njihovim zakonskim obvezama te ponuditi kvalitetna i učinkovita rješenja za primjenu istih u praksi.

Dodatne informacije o Lexiconu i osobi iza Lexicona možete naći na mom profilu www.linkedin.com/in/anatrbic ili na web stranici www.lexicon.com.hr.