Project Description

GORDANA MATKOVIĆ
GORDANA MATKOVIĆČlanica
01 3883 114

Karijeru započinje kao voditelj marketinga u tvrtki M elektronika 1989.

Daljnje profesionalno iskustvo stjecala je na području marketinga, event menadžmenta, korporativnih komunikacija i poslovnih edukacija na funkcijama voditelja i direktora. Aktivno sudjeluje i na području poslovnih edukacija od kraja 90-ih godina. Tijekom dosadašnje profesionalne karijere završila je praktičarski NLP, autogeni trening, coach the coach, trainer the trainer, te niz stručnih edukacija i dodatnih znanja i vještina iz područja managementa, komunikologije i marketinga. I dalje se kontinuirano usavršava kroz aktivno sudjelovanje na konferencijama i stručnim seminarima.

Dugogodišnje iskustvo i poznavanje tržišta kao jamstvo kvalitetnog pristupa potrebama klijenata potaknule su je da od 2007 djeluje u vlastitom centru za razvoj ljudskih potencijala Educamix.

Njezin osobni fokus leži u poslovnom i osobnom razvoju kroz inovativan i individualan pristup prema klijentima tvrtke Educamix. Usmjerena je ka radu na sebi, kao i poboljšanju kvalitete života općenito. Stečena znanja i vještine nastoji prenositi onima koji su zainteresirani za vlastiti rast i razvoj. Mišljenja je kako nema nerješivih situacija te kako se i uz zabavu i humor može puno toga “ozbiljnog” naučiti. Životna deviza: “Ja nemam sve što želim, ali kada se okrenem oko sebe, vidim kako imam sve što mi je potrebno.”

Ove godine je navršila punih 10 godina rada kao vlasnica uspješne tvrtke Educamix za upravljanje ljudskim resursima.

www.educamix.hr