Project Description

IVANA RADIĆ
IVANA RADIĆPredsjednica udruge
Predsjednica udruge Međunarodna mreža poslovnih žena i direktorica Present communications d.o.o.

Biznis konzultatnt, business therapist, PR manager, Event manager
Ivana Radić ima dugogodišnje iskustvo rada u internacionalnoj kompaniji na poslovima ugovaranja domaćih i stranih projekta u energetici te na poziciji PR managera i voditelja marketinga. U kompaniji je bila odgovorna za lansiranje nove Internet stranice, vođenje kriznih komunikacija, uređivanje i osmišljavanje internog glasila, komunikaciju s internim i eksternim javnostima, marketinške aktivnosti (sajmove, konferencije, događanja) i dr.

Tvrtku PResent communications d.o.o. osnovala je 2015.godine, a osnovna djelatnost su joj edukacije direktora malih i srednjih tvrtki s misijom udvostručenja njihove vrijednosti u 2 godine. Osim edukacija iz područja leadershipa, timova, organizacije, podizanja profitabilnosti i prodaje bavi se organizacijom konferencija, okruglih stolova i seminara, pisanjem tekstova različitih sadržaja za internet stranice te objave na društvenim platformama. Odlično se snalazi na pozornici u ulozi voditelja, moderatora i govornika.

Bavi se poslovnim konzultacijama iz raznih područja kao i osobnim konzultacijama kada je potrebno objektivno sagledavanje situacije i pronalaženje najboljeg rješenja za osobu ili tvrtku.

U Velikoj Britaniji se 2016. licencirala za provedbu metode koja pomaže poduzetnicima, vlasnicima i menadžerima da značajno poboljšaju svoje poslovne rezultate i budu uspješniji na tržištu. Ovom metodom se postižu značajni rezultati u poboljšanju poslovanja.

Suosnivačica je i predsjednica udruge Međunarodna mreža poslovnih žena čiji je cilj promicanje i osnaživanje žena na njihovom poduzetničkom putu te povezivanje s uspješnim ženama u korporacijama kako bi međusobno pokrenule inicijativu kojom bi se poboljšao položaj žena na tržištu rada.

Koautorica je dviju knjiga: Ja (ne) mogu biti poduzetnica i Bez problema do rješenja.

www.ivanaradic.com