Project Description

VERONIKA MUDRI ŠESTAN
VERONIKA MUDRI ŠESTANČlanica
098/958-6234
023/271-405

Veronika Mudri Šestan, mag.iur.

2011. godine magistrira na Pravnom fakultetu nakon čega se zapošljava kao odvjetnički vježbenik.

2015. godine osniva Magic Croatia d.o.o. čija je direktorica.

Kao što i sam naziv upućuje, tvrtka želi promicati Hrvatsku i njezine prirodne ljepote, povijest i njenu baštinu te je predstaviti što većem broju ljudi.

Tvrtka se od svog osnivanja bavi prodajom suvenira, organiziranjem i provođenjem izleta i putovanja za strane i domaće goste odnosno klijente. Radimo rezervacije smještajnih kapaciteta – hotela, privatnih smještaja, kuća za odmor i luksuznih vila, najam automobila, brodova i jahti, organiziramo privatne ture i personalizirane izlete po Hrvatskoj te prodajemo gotove proizvode drugih tvrtki i turističkih agencija.

Organizatori smo cjelodnevnih i poludnevnih izleta i privatnih tura, razgledavanja i posjeta. Vršimo prijevoz gostiju, organiziramo team buildinge te radimo planiranje i provedbu raznih vrsta turističkih sadržaja (zdravstveni, lovni i ribolovni turizam).

Jedini u ponudi imamo inovativan i jedinstven proizvod: Virtualnu šetnju kroz povijest Zadra. Uz pomoć naočala koje prikazuju virtualnu stvarnost te šetnjom do 7 najatraktivnijih lokacija kroz stari grad može se vidjeti kako je Zadar izgledao u različitim povijesnim razdobljima. Pored virtualnog prikaza, uz audio vodič koji je moguće poslušati na na 7 jezika (hrvatski, engleski, njemački, španjolski, talijanski, francuski, esperanto) mogu se čuti najznačajnije informacije o Zadru i povijesnim događajima. Uživat ćete u panoramskom pogledu na zadarski poluotok iz balona na vrući zrak, stati u središte antičkog Foruma, otkriti kako je Zadar izgledao tijekom bombardiranja u Drugom svjetskom ratu i još mnogo toga. Dobrodošli!

www.magic-croatia.hr