Project Description

VESNA ODOBAŠA
VESNA ODOBAŠAČlanica
091 2513 317
Dipl. oec., Specijalist digitalnog marketinga. Kao BLI (Buzan Licensed Instructor), certificirana je trenerica Mentalnih mapa već 13 godina.
Osnivač je i direktor tvrtke Scarabei d.o.o., prisutne na tržištu od 2008. godine, a zasnovane na temeljima tvrtke Eventus, pokrenute još davne 2004. godine. Vesnin Centar brzog učenja Eventus bio je prvi centar tog tipa te uveo edukacije na velika vrata u području cijele Hrvatske. Promjene na globalnom i domaćem tržištu izmijenile su uvelike poslovni svijet i svijet edukacija te Vesnu u nastojanju da bude zajedno s svojim korisnicima u korak s trendovima, dovele do razvitka poslovanja te hvaljenog projekta Poslovnaedukacija.hr.
Poslovnaedukacija.hr je koncept online trgovine znanja, koja na jednom mjestu okuplja sve vrste poslovnih edukacija, dostupnih na klik današnjim poslovnim ljudima koji žive užurbanim načinom života te mladim ljudima koji imaju želju razviti svoju karijeru novim znanjima i vještinama.
2016. godine pri Algebri se specijalizira za digitalni marketing nakon čega svojoj tvrtki pridodaje još jedan segment poslovanja, digitalni studio Scarabei specijaliziran za digitalni marketing edukacijske branše, te digitalni marketing malih i srednjih poduzeća iz raznih područja poslovanja. Certificirani je Google Adwords i Google Analytics individual. Svoj profesionalni razvoj nastavlja sudjelovanjem na raznim seminarima, radionicama i konferencijama.

scarabei.hr
poslovnaedukacija.hr
mentalnemape.eu