Dragana Mladenović – prvi NLP master trener u Hrvatskoj

 

Dragana Mladenović, vlasnica Miroras centra i dugogodišnja NLP i HNLP master trenerica: “Ako smo zadovoljni svojim životom, onda smo i uspješni”!

Miroras centar za osobni rast i razvoj d.o.o. je obiteljska tvrtka Dragana i Dragane Mladenović koji su bračni, poslovni partneri i osnivači. Miroras centar su osnovali 2012. godine i od tada uspješno posluju. Treninge održavaju u Zagrebu, gdje im je sjedište, a rade i diljem regije.

Što je i čime se točno bavi Miroras centar?

Miroras centar se bavi edukacijom Neurolingvističkog programiranja uspješno njeguje tradiciju visoke kvalitete NLP-ova treninga i pozitivne energije koji osiguravaju osobni rast, razvoj i uspjeh. Certifikate Miroras centra priznaju tri eminentne međunarodne NLP-ove asocijacije: INHNLP, ABNLP i IANLP, što ga čini jedinstvenim na ovom području. Vrijedi u zemljama Europske unije, SAD-a, Australije, Novog Zelanda, te u Hrvatskoj susjednim zemljama. Polaznicima omogućuje ravnopravnost s bilo kojom školom u svijetu.

Možete li nam malo podrobnije objasniti NLP edukacijski trening?

U Miroras centru pružamo cijelu NLP edukaciju.

Prvi stupanj je NLP-ov praktičarski trening, drugi stupanj je majstorski trening i treći, završni trening NLP-ov trenerski trening. Uz edukacije za NLP certifikate radimo specijalizirane treninge za tvrtke poput Motivacija timova, Uspješan tim, Prezentacijske vještine, Stres management, Time management…

Naši treninzi su interaktivni, zabavni, podržavajući s visokom razinom pozitivne energije, individualizirani – jer radimo u malim grupama, s idealnim omjerom teorijskog dijela i vježbi.

Dugogodišnje iskustvo i tisuće zadovoljnih polaznika najrelevantniji su pokazatelj uspješnosti Centra

Iza nas je preko 30 praktičarskih treninga, 20 majstorskih i 7 trenerskih treninga, stotine  treninga specijaliziranih treninga u tvrtkama, tisuće sati individualnih coachinga. Dugogodišnji rad, tisuće polaznika koji ostvaruju svoje ciljeve i poboljšavaju kvalitetu svog života su dokaz visoke kvalitete treninga Miroras centru.

Dragana Mladenović – prvi NLP master trener u Hrvatskoj

Dragana je trener od  2002. kada je certificirana  u Neuroenergetics – Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvističku psihologiju u Lancasteru, SAD. Istom je prigodom stekla i certifikat Coach-a. Dragana je također certificirani terapeut za Time Line TherapyTM, a završila je tečajeve iz Hipnoze 1 i 2 (Hexagon training company). 2012. postaje prvi NLP master trener u Hrvatskoj i od tada je imala stotine zadovoljnih klijenta. Klijenti kažu:“Ako hoćete brzo riješiti svoj problem onda odite kod Dragane“. Autorica je knjige „Algoritam za uspjeh“ jedinog udžbenika iz NLP-a u regiji, a prevedena je na slovenski jezik. Knjigu možete naručiti isključivo u Miroras centru.

Dragana_Mladenovic - Međunarodna mreža poslovnih žena

Uspješno balansiranje između posla odgajatelja i NLP-a dovodi Draganu pred vrata poduzetništva

Dragana je po bazičnom obrazovanju defektolog socijalni pedagog. Zadovoljna s poslom grupnog odgajatelja u dječjem domu krenula na NLP edukaciju 1999. godine da bi naučila još alata i vještina koje može koristiti u poslu i ujedno raditi na svom osobnom rastu i razvoj. I tako korak po korak, završavala je praktičarski, majstorski i trenerski. I tako se paralelno bavi s NLP i odgajateljskim poslom. I kako to u životu biva došao je trenutak odluke. Nastaviti karijeru kao NLP trener ili odgajatelj. Odlučila 2005. godine, ostaviti posao dječjem domu i postala poduzetnik. Nije znala ništa o poduzetništvu, o računima, marketingu, ali imala je znanja NLP-a i uvjerenja ako netko nešto može svatko to može i nema neuspjeha samo povratna informacija.

Osobni razvoj ključ je sretnog i ispunjenog života

I nakon toliko godina bavljenja ovim poslom, strast, ljubav je još veća. Pozitivne promjene kod naših klijenta, ostvarenje njihovih ciljeva za koje su mislili da su nemogući i nedostižni, velika je satisfakcija. I sa svakim novim treningom, novim coachingom raste i Dragana. Duboko vjeruje da je osobni rast i razvoj ključ sretnog i ispunjenog života, da svatko može živjeti život po svojoj mjeri, da smo kreatori svog života i NLP nam daje znanja i vještine kako da to ostvarimo.

S obzirom na to da NLP omogućava poboljšanje kvalitete života, Mladenovići žive ono što podučavaju i osim što rade ono što vole, u slobodno vrijeme se bave svojim psom, mješankom Ditom koju su udomili. Dragana voli čitati trilere, Dragan gljivari po šumama Turopolja u kojem žive i obožava kuhati u čemu je pravi majstor.

Žive na selu, u Ogulincu, nedaleko Velike Gorice, uživaju radeći u vrtu, njegovanju cvijeća i voćaka, a šetnje i vježbanje joge su njihova omiljena fizička aktivnost.

Žive život po svojoj mjeri, koristeći svoje talente, otkrivajući nove interese, jer vjeruju da nikad nije kasno za učiti nove stvari. Ako mogu oni, može svatko. Izbor je naš, zar ne?