DRUŽENJE ČLANICA MREŽE ŽENA NA KUGLANJU

Prvo druženje članica Međunarodne Mreže Poslovnih Žena i gošći održano je 17.1.2018. u prostorima Bowling kluba, Florijana Andrašeca 14. Osim izvrsne zabave naučile smo i kako to rade profesionalci zahvaljujući treneru koji nam je objasnio pravila i način kuglanja.


Najvrijednije su dobile i medalje za prva tri mjesta 🙂 Čestitamo dame!

U Bowling clubu možete proslaviti rođendane, djevojačke ili momačke večeri, organizirati poslovni party ili se jednostavno družiti s prijateljima i obitelji. Kuglana nudi razne opcije koje možete pogledati na www.bowlingclub.hr i odabrati što vam najviše odgovara.

NAJAVA DRUŽENJA U VELJAČI

Naše sljedeće druženje biti će 22.2.2018. (četvrtak) od 19-20 sati u caffe baru Leggiero, Savica. više informacija možete vidjeti na  http://www.leggiero.hr/lokacije/savica/

Na ovom druženju ćemo govoriti o planovima i željama naših članica te nadolazećim aktivnostima pa vas molim da dođete u što većem broju i date svoje prijedloge.

NAJAVA DRUŽENJA 15.3.2018.

Druženje u ožujku nastavljamo sa našom gošćom iznenađenja- uspješnu poslovnu ženu s velikim poslovnim i mentorskim iskustvom  koja će nam govoriti o temi Novi počeci. Gdje pronaći  samopouzdanje i motivaciju za novi početak? Što nas očekuje kada sami izaberemo novi put, a što kada nas okolnosti na to natjeraju? Kako se izboriti sa iznenadnim i neočekivanim padom? Kako naizgled veliki neuspjesi postaju početna točka velikih uspjeha? 

NAJAVA ZA TRAVANJ

U travnju smo pripremile malo zabave uz pikado natjecanje za žene. Više informacija uskoro.

Vaše: Ivana, Nina i Mirjana 😉

Svoje novosti, koje želite podijeliti sa članicama šaljite na mreza@mrezazena.com