Druženje žena – Iz nemira u mir – Miroras centar za osobni rast i razvoj

Međunarodna mreža poslovnih žena u suradnji s našom članicom Draganom Mladenović, vlasnicom Miroras centra za osobni razvoj i organizira još jedno lijepo druženje s prigodnim predavanjem:

Mind balance system – Iz nemira u mir

Mind balance system je jedinstven trening koji je Dragana kreirala na osnovu NLP znanja i dugogodišnjeg iskustva u radu sama sa sobom i drugima. Trening koji vas uči kako iz nemira doći u mir u svim situacijama.
Klijenti, djeca, roditelji, partneri kao da imaju neko tajno znanje stisnuti određeni gumb svojom izjavom ili ponašanjem koji u vama izaziva negativne emocije. Događaju se i one situacije kad sjedite u svojoj fotelji i razmišljate o nekom događaju koji je u vama izazvao negativnu emociju i razmišljajući o tom događaju osjećate se isto kao da se događa sada.

Razgovor sam sa sobom i bujica negativnih emocija.

Negativne emocije bi rado izbjegli, zar ne? Osjećamo se loše, pod stresom, ugrožavaju naše zdravlje. One narušavaju naš balans, mir, zadovoljstvo i sreću.
Naša svakodnevnica je puna događaja koji narušavaju naš balans. Sve nastaje u glavi, poznata je izreka. Sve nastaje u našem umu. I zato je Dragana kreirala trening Mind balance system. Trening koji vam omogućava upravljanje s vašim umom u tim svakodnevnim situacijama koje vam „dižu tlak“, izbacuju vas iz ravnoteže izazivaju u vama negativne emocije.

Praktične vježbe

Trening se sastoji od praktičnih vježbi koje možete raditi u svim životnim situacijama.
Naučiti ćete:
• Kako nastaju naše misli
• Što nam se događa u glavi kad se dogoditi neki neugodni događaj
• Pravilo 90 sekundi
• 3 jednostavne vještine za upravljanje negativnim emocijama
• Tehnike upravljanja unutarnjim dijalogom koji je okinut vanjskim neugodnim događajima
• Um spin relax tehnika koja vas u minuti vodi iz nemira u mir

Vrijeme održavanja 21. ožujak 2019.
Mjesto održavanja: Miroras centar, Gruška 4, Zagreb

Prijave na: mreza@mrezazena.com