Iskoristi priliku i kupi povoljne karte Air France kampanja Rendez Vous je krenula!

Počinje Le Rendez Vous kampanja zrakoplovne kompanije Air France za putovanja do 31. ožujka 2023. godine

 

Zrakoplovna kompanija Air France ove godine u novoj kampanji Le Rendez Vous  nudi velik broj odredišta za putnike iz Zagreba po sniženim cijenama.

Snižene su cijene karata za dugolinijska odredišta u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i na Karibima. Među odredištima na promociji nalaze se velike metropole poput New Yorka, Miamija, Los Angeles, ali i egzotična odredišta kao što su Mauricijus, Cancun, Saint Martin i Bangkok.

Ako ste oduvijek željeli posjetiti neko daleko ili egzotično odredište ili možda iskoristiti vikend obilazak nekog od europskih odredišta u promotivnoj kampanji Air France-a možete povoljno rezervirati svoje letove.

Promotivna kampanja Le Rendez Vous zrakoplovne kompanije Air France traje od 27.rujna do 6. listopada 2022., a karte se mogu iskoristiti do 31. ožujka 2023. godine. Ponuda vrijedi za povratne karte, a u cijenu su uključene sve takse.

Više informacija i detalja o aktualnoj promociji možete pronaći na: https://wwws.airfrance.hr/information/meilleures-offres/le-rendez-vous-air-france

Promo

Fotografije Air France KLM