Ivana Radić – Biznis terapija, edukacije, organizacija događanja i PR

 

Ivana Radić, uspješna poslovna žena, svoju je karijeru profesorice filozofije i hrvatske kulture zamijenila marketinškom karijerom i radom na velikim međunarodnim projektima, u korporativnim komunikacijama, odnosima s javnošću i marketingu. Ubrzo nakon toga, odvažila se i na sljedeći korak, pokretanje vlastite tvrtke.

„Sami početak nije bio ni malo lagan. Nikada ne možeš sa sigurnošću potvrditi opstanak u današnjoj ekonomiji.“

No, Ivana je uspješno uplovila u poduzetničke vode te nudi marketinške i PR usluge. Predstavila je i biznis terapiju, najnoviji koncept savjetovanja i edukacije direktora manjih i srednjih poduzeća s ciljem unapređenja njihova poslovanja. Važno je napomenuti da je Ivani u svemu ovome bilo najbitnije potaknuti cjelokupno hrvatsko gospodarstvo.

„Biznis terapeut ne može biti svatko. Moraš znati slušati objektivno sagledati cjelokupnu situaciju. S ciljem uočavanja i rješavanja problema, važno je stvoriti širu sliku o cjelokupnom poslovanju.„

Ivana Radić

Prije dvije godine Ivana Radić pokrenula je i udrugu Međunarodna mreža poslovnih žena koja okuplja poduzetnice širom regije, a ne samo iz Hrvatske. Kao predsjednica i suosnivačica te udruge, Ivana naglašava važnost ohrabrivanja žena i promicanja njihove uloge u svim aspektima poslovanja.

Još jedan program vrijedan hvale je Mala škola poduzetništva za žene. Glavni cilj programa je upoznati buduće poduzetnice s novim znanjima i vještinama nužnim za kreiranje vlastitog poduzeća.

Nakon Osijeka i Zagreba, Mala škola poduzetništva za žene održat će se u Splitu 6. i  13.11.2019.

Osim toga, Ivana održava i brojne druge radionice, edukacije i događanja koja se provode s ciljem lakšeg prepoznavanja karakteristika, načina vođenja te stvaranja uspješnih i kvalitetnih poslovnih timova.

Ivana iza sebe ima uspjeh u svijetu PR-a. Odnosi s javnošću unaprjeđuju svako poslovanje, upotpunjuju svaki brand i šalju jedinstvenu poruku potencijalnim klijentima. Njezina PR rješenja temelje se na edukaciji i višegodišnjem radu u komunikacijama. Godinama surađuje s novinarima, brojnim agencijama, tvrtkama i pojedincima što joj danas omogućuje stvaranje prave poruke koja će pravim putem stići do krajnjeg korisnika.