NOVO!

Knjiga autorice Ivane Radić

LIDERSTVO 

U GLOBALNOM 

KAOSU

Za sve lidere i liderice te one koji to tek trebaju postati!

NARUČI
Knjiga Liderstvo u globalnom kaosu Ivana Radić

NOVO!

Knjiga autorice Ivane Radić

LIDERSTVO U GLOBALNOM KAOSU

Za sve lidere i liderice te one koji to tek trebaju postati!

NARUČI
Knjiga Liderstvo u globalnom kaosu Ivana Radić

Knjiga je dostupna

i u PDF izdanju

Liderstvo u globanom kaosu online izdanje

Knjiga Liderstvo u globalnom kaosu, autorice Ivane Radić, poduzetnice i predsjednice Međunarodne mreže poslovnih žena posvećena je svim liderima i lidericama te onima koji to tek trebaju postati.

Knjiga tematizira promjene, kako se i zašto događaju, generacije na tržištu rada  – kako im pristupiti, što ih motivira i inspirira, liderske stilove vođenja i odgovara na pitanje koji stilovi su najbolji ako želite imati dobre, motivirane i lojalne zaposlenike.

U knjizi, koja je zamišljena kao priručnik koji će pomoći liderima i lidericama da otkriju svoj tip vođenja nalaze se i dvije radionice koje će zasigurno pomoći svakom lideru i liderici u razvoju vlastitog stila vođenja, ali i optimizaciji poslovnih procesa.

AUTORICA

Ivana Radić je profesorica filozofije i hrvatskoga jezika te Magistra ekonomskih znanosti. Uz vođenje vlastite tvrtke Present Communications, dugi niz godina radi na promicanju ženskoga poduzetništva predavanjima za razne edukacijske kuće te kao Predsjednica udruge Međunarodna mreža poslovnih žena.

Promjene su konstantne, i dok su se nekada promjene događale jednom ili dva puta tijekom životnog ciklusa tvrtke, danas se one događaju svake dvije do tri godine. Razvoj tehnologije, globalizacija, pandemija, globalno zatopljenje, klimatske, društvene i ostale promjene okidači su promjena kojima se moramo prilagođavati.

Lideri i liderice suočeni su s brojnim izazovima i u osobnom i u poslovnom životu na koje trebaju brzo i adekvatno odgovoriti.

U knjizi su opisani primjeri dobrih promjena i aktivnosti koje su poduzete kako bi kompanije krenule u nekim novim smjerovima i opstale na tržištu.

PREUZMI BESPLATNO PRVIH 20 STRANICA KNJIGE

“Knjiga je odlična, hvala Vam puno što se bavite ovim temama. Stalno se vraćam na još neka poglavlja, mislim da ste napravili dobar potez što se u takvom jezgrovitom štivu pokazali globalni kaos i situacije s kojima se susrećemo. Još nisam praktični dio, no i to mi je slijedeće na rasporedu. Osobno, napravili ste dobar potez, samo hrabro dalje.”

Silvija Fabijanković, univ. spec. oec.

Voditelj Odjela za financijsko poslovanje i analizu

Hrvatsko katoličko sveučilište

“Teška pozitiva Ivane Radić ogleda se u cijeloj knjizi. Kao poduzetnici početnici oduševila me lakoća pisanja i razumijevanja što nas čeka i kako se pripremiti. Pitanja osmišljena da se razmišlja o njima kako bi se olakšalo poslovanje pomažu i iskusnim poduzetnicima da se bolje upoznaju sa svojim poslovanjem i nauče više o sebi, svojoj kompaniji i zaposlenicima općenito. Vjerujem da će mi ova knjiga ostati pri ruci kako budem rasla kao poduzetnica, jer priznajem da sam rijetko kada ostala tako iznenađena doživljajem kao čitajući ovu knjigu.”

Iva S.B.

Autorica knjige Liderstvo u globalnom kaosu, gđa Ivana Radić, predstavila je svoju knjigu na Hrvatskom radiju u emisiji Sunčane Pražić gdje je govorila o temama koje je obradila u knjizi.

Kako razlikovati generacije na tržištu rada i prilagoditi im se, što poduzeća i kompanije trebaju raditi u vrijeme krize i kako se prilagoditi. Što su to disrupcija i renovacija poslovanja i kako svatko može postići promjene u svom poslovanju, poslušajte u priloženoj snimci.

PRESLUŠAJ SNIMKU

NARUČI KNJIGU

    Fiksni tečaj konverzije: 1 €= 7,53450 HRK