Izašao je 15 broj časopisa Žénial

Drage čitateljice, poduzetnice i članice Međunarodne mreže poslovnih žena,

s ponosom vam predstavljam najnovije izdanje digitalnog časopisa Ženial, posvećeno vama – ženama koje neprestano nadahnjuju svojom snagom, upornošću i kreativnošću. Bez obzira na vašu dob, poziciju ili industriju u kojoj radite, vjerujemo da ćete u ovom broju pronaći mnogo korisnih informacija, inspirativnih priča i vrijednih savjeta. Nadamo se da ćete uživati u čitanju i pronaći nešto što će vas nadahnuti i motivirati za daljnji rast i razvoj.

Prije svega, želim izraziti zahvalnost svim ženama koje su ispunile našu anketu zadovoljstva radom Udruge. Vaše visoke ocjene i pozitivni komentari o radu Međunarodne mreže poslovnih žena iznimno su nas obradovali i motivirali za daljnji rad. Vaše povratne informacije su neprocjenjive, a prijedlozi za buduće aktivnosti samo su dodatno osnažili našu namjeru da vam pružimo još više.

Ove godine imali smo čast putovati zajedno i stvarati nezaboravne uspomene na predivnim lokacijama kao što su Trakošćan, Bled i Radoboj. Kroz ova putovanja ne samo da smo se međusobno bolje povezale, već smo osnažile i svoje poslovne veze. Vjerujem da su ovakva putovanja izuzetno važna za jačanje prijateljstava, ali i za poslovni razvoj, jer zajedno smo uvijek jače.

U nadolazećem periodu očekuju nas uzbudljivi događaji i aktivnosti. Pripremamo se za ESG maraton koji će se održati 17. rujna 2024. godine, gdje ćemo istražiti teme održivosti i društvene odgovornosti. Također, 19. rujna nas očekuje naš drugi po redu InspireHER događaj na kojem će nas naše gošće inspirirati za daljnje aktivnosti i nadilaženje vlastitih prepreka. S veseljem najavljujemo i izlet u Orahovicu 21. na 22.rujna 2024.godine posvećen Vašoj dobrobiti s radionicama Body&Soul, gdje ćemo zajedno raditi na osobnom i poslovnom razvoju kroz raznovrsne aktivnosti, druženja i wellness programe. Vjerujemo da će ove aktivnosti dodatno osnažiti našu zajednicu i potaknuti nas na nove uspjehe.

Novi broj Ženiala čitajte ispod ili na našem ISSU profilu.

Hvala vam na kontinuiranoj podršci i entuzijazmu. Radujemo se zajedničkim uspjesima i novim avanturama!

S ljubavlju i poštovanjem,

mr.sc. Ivana Radić, Predsjednica udruge