U susret konferenciji Superprodavač i dodjeli nagrada B2B Superprodavač godine

 

Jesmo li spremni za kupce budućnosti

 

 

 U zagrebačkom kongresnom centru Antunović 20. i 21.10.2022. održat će se dvanaesta konferencija Superprodavač, te će se dodijeliti godišnje nagrade „B2B Superprodavač“ godine. Organizator je portal Poslovni savjetnik.

Dvodnevna konferencija edukativno je poslovnog karaktera, namijenjena prodajnom osoblju, članovima uprave za prodaju, direktorima i voditeljima prodaje, prodavačima, trgovcima te svima onima koji žele unaprijediti svoje prodajne vještine, prilagoditi poslovanje kupcima budućnosti. Predavači, njih čak 24, su eksperti u prodajnim disciplinama za B2B i B2C prodaju koji će sudionicima konferencije prezentirati novitete u prodajnom sektoru, ali i nadograditi njihova znanja i tehnike s prijašnjih konferencija.

 

Više detalja o Superprodavač konferenciji, kao i potpuni program, može se preuzeti na linku: superprodavac_2022_2_stranice_0.pdf (poslovni-savjetnik.com)

 

Predavači su: Zvonko Merkaš, Mladen Jančić, Igor Herceg, Petar Majstrović, Sandro Kraljević, Jasmin Ibrahimović, Toni Babić, Ljiljana Kukec, Dragana Mladenović, Boris Šuša, Saša Petar, Željko Šundov, Kamilo Antolović, Danijel Bićanić,  Branko Pavlović, Branimir Trošić, Hrvoje Bogdan, Tanja Pureta, Martina Osmak, Siniša Begović, Marija Novak Ištok, Matej Sakoman, Anita Lukenda Mlinac.

 

 

Ukoliko se želite uključiti u projekt, medijski želite pratiti konferenciju i svečanost dodjele godišnjih nagrada B2B Superprodavač godine, razgovarati s laureatima, organizatorima ili predavačima, na raspolaganju smo na broju telefona 01/49 21 737 te na info@poslovni-savjetnik.com

Zahvaljujemo na objavi u vašem cijenjenom mediju.

 

Organizator, portal Poslovni savjetnik

www.poslovni-savjetnik.com