Kada ste zadnji put odvojili vrijeme samo za sebe?

 

Peekabook je kutijica za sve ljubitelje čitanja, ali i mjesečni podsjetnik na to da usporimo i posvetimo se sebi i malim stvarima koje nas vesele, što u brzoj svakodnevici često zapostavljamo.

Svaka kutijica ima novije objavljenu knjigu s odličnim kritikama i 3 do 4 bookish, beauty ili lifestyle proizvoda u punoj veličini, koji će vas inspirirati za ugodno provedeno vrijeme kod kuće nakon napornog dana i usmjeriti na brigu o sebi.

Neki od proizvoda koji su, uz knjigu, bili u dosadašnjim kutijicama su: svijeća, dnevnik čitanja, jastučnice, bookmarkeri, rokovnici, lampica za knjigu, bombice za kupanje, beauty maske za lice, maska za spavanje, zabavni izazovi, ukusne grickalice, napitci, lončići..

 

U ponudi imamo mystery kutijice koje se šalju svima na isti dan i stižu u zadnjem tjednu mjeseca, a sadržaj je iznenađenje sve do primitka. Svaki mjesec izlazi nova kutijica, a moguće ju je kupiti pojedinačno ili kao pretplatu na 3 ili 6 mjeseci.

Za one koji ne vole iznenađenja dostupne su kutijice iz prethodnih mjeseci čiji je sadržaj poznat i koje šaljemo odmah. Slažemo i kutijice za poslovne poklone i razna događanja. Uz kutijice, u ponudi imamo i bookish proizvode u samostalnoj prodaji.

Poklonite si self care iskustvo! Pripremite omiljeni napitak i ušuškajte se uz priče koje će ostati s vama tobom zauvijek..

Posjetite nas na www.peekabook.hr, Ivona Žugaj

Photo: Peekabook