Kupujte on line- evo nekih prijedloga

Piše:Ivana Radić

Suočeni sa situacijom korona virusa i sve većih restrikcija koja nam opravdano nameće Nacionalni stožer, a zbog nepridržavanja mjera koje se donose i neodgovornog ponašanja građana, on- line kupovina je postala vrlo poželjan način opskrbe potrepštinama.

I dok i dalje većina Hrvata voli svoje dnevne rituale, kavu u nekom od kafića ili šoping centara, „krstarenje“ trgovinama ne bi li našli nešto novo, povoljno ili trendi, jedina kupovina koja nam trenutno preostaje je ona on-line. Pretpostavljam da zbog okolnosti u kojima se nalazimo ipak nećemo trošiti novac koji nam je potreban za život na stvari koje nam nisu potrebne.

U ovom trenutku je većina naših građana u svojim stanovima i kućama, osim onih koji moraju raditi kako bi sustav funkcionirao. Ono što nam treba,a vezano je uz kupovinu jesu kućne potrepštine i hrana. Srećom mnoge trgovine imaju on-line dostavu koja funkcionira, iako malo sporije nego inače, ali je dostupna. Svakim odlaskom u trgovinu izlažemo se mogućnosti da pokupimo virus, pa je opcija on-line naručivanja ipak najbolja opcija.

Članice Mreže žena su u našoj What´s up grupi podijelile nekoliko online trgovina i kontakata za narudžbu povrća, voća, zdrave hrane pa vam donosimo neke od njih:

1. FB – Mali vrt – https://www.facebook.com/MaliVrt/
2. FB- Prirodnoje najbolje – https://www.facebook.com/PrirodnoJeNajbolje/
3. FB- Eko Miklec https://www.facebook.com/EKO-Miklec-393757034067578/
4. FB – Klice Solina https://www.facebook.com/klice.solina/
5. FB- Nar domaći i eko proizvodi – https://www.facebook.com/NAR-domaći-i-eko-proizvodi-2202716986447606/?ref=br_rs
6. FB – Tvornica zdrave hrane – https://www.facebook.com/tvornicazdravehrane/
7. FB – Green Art – https://www.facebook.com/greenartfactory/
8. OPG Glavinić, Opuzen, dolina Neretve – povrće – male i velike košarice, od 120 do 220 kn – Kontakt:0977148906

Nadamo se da će vam pomoći, a ako imate prijedlog za podijeliti javite se na: mreza@mrezazena.com