Međunarodna mreža poslovnih žena - logotip
HGK - Mala škola poduzetništva

MALA ŠKOLA PODUZETNIŠTVA ZA ŽENE – OSIJEK

11. i 12. lipnja 2019.

Međunarodna mreža poslovnih žena s Hrvatskom gospodarskom komorom i TIKA- Turskom agencijom za suradnju i koordinaciju organizira Malu školu poduzentištva za žene koja će se održati 11. i 12. lipnja 2019.godine u prostorijama Hrvatske gospodarske komore Osijek.

Mala škola poduzetništva za žene osmišljena je kako bi sadašnjim i budućim poduzetnicama omogućila nova znanja i vještine u kreiranju vlastitog poduzeća. Neke od vas će tek krenuti u poduzetništvo i dati ćemo vam pregled svega što je potrebno za tako veliki korak. Druge su već vlasnice tvrtki i žele usvojiti neka nova znanja i vještine koje bismo htjele podijeliti s vama.
Predavačice su u poduzetništvu već duži niz godina pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja i dati odgovore isplati li se upuštati u poduzetništvo i zašto? Ujedno su i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva.

PROGRAM


1. dan: 11.6.2019. Mjesto: HGK, Europske avenije 13, Osijek

9:30 – 10:00 – registracija sudionica

UVODNO PREDSTAVLJANJE

10:00- 11:30 – Otkuda krenuti?  Ivana Radić 

11:30-11:45 – pauza

11:45: 13:00 – Kako predstaviti sebe i svoje poduzeće na internetu?  – Vesna Odobaša 

13:00-13:30 – Ručak

13:30 – 15:00 –Po čemu se razlikujete od drugih na tržištu  – CANVAS BUSINESS MODEL  – Kako napraviti svoj WOW posao  –Ivana Radić (radionica)

15:00-15:15 pauza

15:15- 16:15 – Marketing i odnosi s javnošću za početnike –  Ivana Radić


2. dan: 12.6.2019. Mjesto: HGK, Europske Avenije 13, Osijek

8:30 – 9:00 – Registracija

9:00- 10:30 – Osobni branding i utjecaj društvenih mreža –  Ivana Radić

10:30-10:45  – Pauza

10:45 – 12:00  – Digitalni marketing  za početnike – Vesna Odobaša

12:00 – 12:30  – Ručak

12:30 – 15:00 – Panel diskusija – primjeri iz prakse – gošće poduzetnice


Kraj edukacije i podjela Diploma


O predavačicama:

Ivana Radić

Ivana Radić - Međunarodna mreža poslovnih ženaPredsjednica udruge Međunarodna mreža poslovnih žena i direktorica Present communications d.o.o.

Ivana Radić je dugi niz godina radila u velikoj građevinskoj kompaniji na poslovima ugovaranja velikih inozemnih i domaćih projekata te kasnije kao osoba zadužena za marketing i odnose s javnošću.

Tvrtku PResent communications d.o.o. osnovala je 2015.godine, a osnovna djelatnost su joj edukacije direktora malih i srednjih tvrtki s misijom udvostručenja njihove vrijednosti u 2 godine. Osim edukacija, dugi niz godina se bavi marketingom i odnosima s javnošću, organizacijom konferencija, okruglih stolova i seminara, pisanjem tekstova različitih sadržaja za internet stranice te objave na društvenim platformama. U velikoj Britaniji se 2016. licencirala za provedbu metode koja pomaže poduzetnicima, vlasnicima i menadžerima da značajno poboljšaju svoje poslovne rezultate i budu uspješniji na tržištu. Ovom metodom se postižu značajni rezultati u poboljšanju poslovanja.

Suosnivačica je i predsjednica udruge Međunarodna mreža poslovnih žena čiji je cilj promicanje i osnaživanje žena na njihovom poduzetničkom putu te povezivanje s uspješnim ženama u korporacijama kako bi međusobno pokrenule inicijativu kojom bi se poboljšao položaj žena na tržištu rada. Njezin moto je: Ne budite dobri- budite najbolji!

Kontakt: Tel: 091 923 7701 e-mail: ivana@ivanaradic.com http://presentcommunication.com


Vesna Odobaša

Vesna OdobašaDigitalni studio Scarabei, Poslovnaedukacija.hr

Dipl. oec., Specijalist digitalnog marketinga. Kao BLI (Buzan Licensed Instructor), certificirana je trenerica Mentalnih mapa već 14 godina.

Osnivač je i direktor tvrtke Scarabei d.o.o., prisutne na tržištu od 2008. godine, a zasnovane na temeljima tvrtke Eventus, pokrenute još davne 2004. godine. Vesnin Centar brzog učenja Eventus bio je prvi centar tog tipa te uveo edukacije na velika vrata u području cijele Hrvatske. Promjene na globalnom i domaćem tržištu izmijenile su uvelike poslovni svijet i svijet edukacija te Vesnu u nastojanju da bude zajedno sa svojim korisnicima u korak s trendovima, dovele do razvitka poslovanja te hvaljenog projekta Poslovnaedukacija.hr.

Poslovnaedukacija.hr je koncept online trgovine znanja, koja na jednom mjestu okuplja sve vrste poslovnih edukacija, dostupnih na klik današnjim poslovnim ljudima koji žive užurbanim načinom života te mladim ljudima koji imaju želju razviti svoju karijeru novim znanjima i vještinama.

2016. godine se specijalizira za digitalni marketing nakon čega svojoj tvrtki pridodaje još jedan segment poslovanja, digitalni studio Scarabei specijaliziran za digitalni marketing edukacijske branše, te digitalni marketing malih i srednjih poduzeća iz raznih područja poslovanja. Certificirani je Google Ads individual. Svoj profesionalni razvoj nastavlja sudjelovanjem na raznim seminarima, radionicama i konferencijama.

Kontakt: https://scarabei.hr , https://poslovnaedukacija.hr ,http://mentalnemape.eu

ISPUNITE PRIJAVNICU