Mama Market – nova hrvatska web shop platforma

 

Mama Market, hrvatska web shop platforma koja udružuje male proizvođače iz segmenta mama/beba/dijete proizvoda novi je projekt naše članice Tajane Knez. Obzirom da četiri godine na svom webshopu zastupa šest stranih brandova visoko funkcionalnih proizvoda za majke i djecu, ovim projektom okrenula se domaćim proizvođačima iz iste branše u kojima vidi veliki potencijal. Više o projektu koji malim proizvođačima omogućuje zajednički nastup na tržištu pročitajte u nastavku.

NOVI PRODAJNI KANAL ZA MALE PROIZVOĐAČE

Vodeći svoj web shop za mame i klince upoznala sam mnogo žena, većinom majki koje izrađuju vrhunske proizvode za djecu i potrebe majčinstva ili nude razne usluge vezane za unapređenje života djece ili majki. Iz razgovora s njima shvatila sam da im je svima zajedničko to što većinu energije ulažu u samostalnu borbu za svoje mjesto na tržištu.
Svjesna sam da je uspjeti moguće, no dobro znam koliko je teško samostalno probijati novu ideju, novi koncept ili novi proizvod na tržištu, te se na tom tržištu jednom kad ste pronašli svoje mjesto i održati.

Nametnulo mi se pitanje: – Što kada bi malim proizvođačima pružili razvijeni i uhodani prodajni kanal za prezentaciju njihovih proizvoda tržištu, kako bi oni vrijeme mogli posvetiti razvoju svojih proizvoda?
Odlučila sam realizirati platformu koja će im to omogućiti.

MAMA MARKET – NOVI WEB SHOP

Mama Market vidim kao priliku za svakog malog proizvođača da svoje proizvode prodaje putem najprofitabilnijeg prodajnog kanala – WEBSHOPA, čime dobiva stalnu dostupnost proizvoda na tržištu 24/7, veći prodajni doseg i mjerljive rezultate. Ne zaboravimo i prodajnu podršku odnosno onaj administrativni dio za kojeg treba vremena i znanja (vođenje, održavanje, oglašavanje, optimizacija), a kojeg za članice obavlja nositelj platforme Mama Market.

Na taj način malom proizvođaču omogućujemo da proizvod lakše plasira na tržište, da razvije svoj prodajni ili dodatni prodajni kanal, da lakše dopre do ciljne skupine i da svoj hobi pretvori u biznis ili već pokrenuti biznis digne na višu razinu i poveća svoje prihode.

OMOGUĆAVANJE VIDLJIVOSTI MALIM PROIZVOĐAČIMA NA TRŽIŠTU

Misija Mama Marketa je dakle, stvoriti jaki prodajni kanal koji će malim proizvođačima omogućiti da budu vidljiviji i snažniji na tržištu, dok je vizija projekta tržištu pružiti jedno mjesto, na kojem s puno povjerenja mogu kupiti kvalitetne i sigurne proizvode i usluge.

Iznimno sam ponosna na suradnju s drugom članicom Mreže žena Ivanom Fakin vlasnicom Essenta agencije, koja je prepoznala potencijal projekta i bez čije podrške poslovne i one iz srca projekt ne bi doveli do razine na kojoj je danas. „Hardware“ platforme je njenih ruku djelo. Suradnju na Mama Marketu nastavljamo dalje.

Ovim putem pozivam vas na stranice Mama Marketa kao potencijalne kupce koji će podržati hand and heart made proizvode.

www.mamamarket.hr